27 Mayıs 2012 Pazar

Sosyetik güzel Kilisede evlendi



Almanya bu nikahı konuşuyor

Faber Castell firmasının varisi Charles von Faber Castell ile Melisa Eliyeşil Almanya'nın Nürnberg kenti yakınındaki Stein'da düzenlenen dini nikahla evlendiler.

Ünlü kalem fabrikası Faber Castell'in sahibi Anton-Wolfgang Graf von Faber Castell'in büyük oğlu ve firmanın varisi Charles von Faber Castell (32) ile Melisa Eliyeşil'in (28) dini nikahı, Cuma günü Almanya'da kıyıldı.
Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızları Melisa'nın güzelliği ile göz kamaştırdığı tören Bavyera Eyaleti'ndeki Stein kasabasında bulunan Martin Luther Kilisesi'nde yapıldı. Melisa, Türk ve Alman basın ordusunun izlediği törene babası Necmettin Eliyeşil'in kollarında geldi.

TÜKİYE'DEN 100 DAVETLİ

Amerika'da tanışan çiftin iki yıldır birlikte olduğu belirtildi. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı törene Türkiye'den de 100 kişinin geldiği bildirildi. Bölge halkının büyük ilgi gösterdiği nikah töreni nedeniyle kilisenin etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Halk nikah merasimini kilisenin bitişindeki belediye binası salonuna kurulan televizyondan canlı olarak izledi.

NİKAH SONRASI KUTLAMA 

Nikahtan bir gece önce Wolfgangshof'ta bir parti verildi. Davetliler nikah sonrası ise Faber Castell Şatosu'ndaki kutlamaya katıldılar. 400'ü aşkın
özel davetlinin katıldığı bu etkinlikte havai fişek gösterisi yapıldı. Davetliler arasında Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil de vardı. Melisa Eliyeşil ile Charles von Faber Castell'in resmi nikâhı, 30 Eylül 2011'de Stein kasabası nikâh dairesinde kıyılmıştı.






kaynak/hurriyet.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder