21 Mayıs 2012 Pazartesi

Futbolcular Reina'da kavga etti



Reina'da kavga ettiler


Takvim Gazetesinin haberine göre transferde adı Galatasaray'la anılan Burak Yılmaz'ın sabrını taşırdılar.

Futbolcuların Reina'daki eğlencesi olaylı bitti. Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Bekir İrtegün, yanındaki kızlara gözle tacizde bulunan müşterilerle kavga ettiler.

Sürekli gecelerde görmeye alıştığımız yabancı futbolcuların yerini bu kez yerli isimler aldı. Yoğun geçen bir sezonun yorgunluğunu atmak isteyen Galatasaraylı Selçuk İnan, Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve Fenerbahçeli Bekir İrtegün önceki gece sosyetik mekan Reina'daydı.

İddialara göre yıldız futbolcuların keyifli başlayan gecesi kavgayla sonuçlandı. Bayan arkadaşlarıyla birlikte locada eğlenen futbolcuların neşesi yan locadaki kalabalık grup yüzünden kaçtı. Alkollü grup, Burak Yılmaz'ın kız arkadaşlarını önce gözle taciz etti.

İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçıran gruptan bir kişi Yılmaz'ın yanındaki kızlara sözlü tacizde bulununca olanlar oldu. Sahadaki hızını gecelerde de gösteren Yılmaz, sinirli bir şekilde yan locaya atladı. Gruba saldıran ünlü futbolcuyu arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.

OLAYA ŞAHİT OLAN KADIN KONUŞTU

Yaşanan olayları yakından gören bir müşteri, Burak Yılmaz'a destek verdi. İsmini vermek istemeyen kadın, "Burak Yılmaz'ı zorla çileden çıkardılar. Yanındaki bayanlara sürekli tacizde bulundular. O da
sonunda saldırdı" dedi.

Olaylar sonrası şaşkına dönen Oğulcan Engin ve Bekir İrtegün, Burak Yılmaz'ı sakinleştirdikten sonra evlerinin yolunu tuttu. İkilinin ağzını bıçak açmadı.


Kaynak/takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder