21 Mayıs 2012 Pazartesi

Para için buluştular



Tamamen duygusal

Boşanmanın eşiğinde olan Yeşim Salkım ve Hakan Eratik, para için buluştu! Evlerini ayıran çift, bir mobilya firmasının reklamında birlikte oynadı.

KİŞİ BAŞI 250 BİN LİRA

'Para anayı kızdan ayırır' deyimi bu kez tersine işledi. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ve ayrılmak üzere olduğu oyuncu eşi Hakan Eratik para için aynı reklam filminde buluştu. İkili, B&T Mobilya'nın reklam çekimlerinde kamera karışısına geçti. Kişi başı 250 bin TL ücret alan Yeşim Salkım ve Hakan Eratik'in arasında esen soğuk rüzgarlar sete de yansıdı.

SENARYODA DEĞİŞİKLİK!

Çekimlerden önce yan yana gelmemeye özen gösteren ikili, sette karşılaşmamak için de ayrı ayrı kulis istedi. Senaryo gereği mutlu çift görüntüsü vermesi istenen Yeşim Salkım ve Hakan Eratik, reklam için bile olsa birbirlerine samimi davranmak istemediklerini söyledi. Bunun üzerine mobilya firmasının yetkilileri; senaryoda değişiklik yaparak gerginliğe nokta koydu.

REKLAMI SEViYOR!

Yeşim Salkım rol aldığı müzikalden önce Hakan Eratik'le evlerini ayırmıştı. Ama daha sonra barışan çift için, "Yeşim Salkım, müzikalin reklamını evliliği üzerinde yaptı" yorumlarına neden olmuştu.


takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder