12 Haziran 2012 Salı

Kenan İmirzalıoğlu siyahi sevgilisiyle öpüşürken yakalandı



Ünlü jön böyle yakalandı

Yakışıklı oyuncunun siyahi sevgilisiyle dudak dudağa fotoğrafları ortaya çıktı. İşte olay görüntüler...


Bu yılın başında Avustralya'ya tatile giden Kenan İmirzalıoğlu'nun, o döneme ait yepyeni fotoğrafları ortaya çıktı. Haberler.com muhabiri Bilal Teymur'un ele geçirdiği fotoğraflarda Kenan İmirzalıoğlu siyahi bir güzelle dudak dudağa görülüyor.


Kenan İmirzalıoğlu, şu an hala beraber olduğu sevgilisi Özge Akbulut'tan o dönemde ayrılmış, bu ayrılıktan 1,5 ay sonra da Avustralya'ya tatile gitmişti. Avustralya'ya gitmeden önce bir röportajında "Huzurluyum ama aşık değilim. Uzun bir tatile çıkıyorum" diyen İmirzalıoğlu'nun iki kadınla barda içki içerken çekilmiş 2 fotoğrafı ortaya çıkmıştı.


SİYAHİ KADINLA HUZURLU VE MUTLU TATİL!


Kenan İmirzalıoğlu'nun o tatilinde barda tanıştığı başka kadınlarla da çok özel fotoğraflarının olduğu ortaya çıktı.


Geceyi barda geçiren ünlü jön, resimdeki siyahi kadınla önce poz veriyor, sonra da öpüşüyor.


Kenan'ın bu pozları verirken yüzünün güldüğü, keyfinin gayet yerinde olduğu görülüyor.


FIRTINALI AŞK!


Kenan İmirzalıoğlu'yla Özge Akbulut çiftinin aşkları ilk kez 2011 Ağustos ayında magazin gündemlerine düşmeye başlamış, o günden bu güne çift, bir ayrılıp bir barıştıkları fırtınalı bir aşk yaşıyor. Bu süre içerisinde de hem Kenan İmirzalıoğlu, hem de Özge Akbulut zaman zaman farklı farklı kişilerle görüntüleniyor. Hatta o görüntülenmelerden birinde Özge Akbulut, yanındaki erkeğe "kuzenim" demiş, daha sonra muhabir "sizi sarmaş dolaş gördük" deyince Akbulut bayağı bir paniklemişti.


ÖZGE AKBULUT KİMDİR?


Adını ilk kez Miss&Mr. Model yarışmasının, 2009 yılının kraliçesi olarak duyduğumuz Özge Akbulut, aynı yılın sonunda İtalya Milano'da, Moda Yönetimi Eğitimi Aldı. Özge Akbulut, İzmir Eknomi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü Mezunudur.








(haberler.com)

0 yorum:

Yorum Gönder