28 Mayıs 2012 Pazartesi

Demet Akalın'ın müthiş değişimi



Demet Akalın'ın müthiş değişimi

Evlendikten sonra gece gezmelerini bırakan ve kıyafetlerine daha özen gösteren Demet Akalın umreye gideceğini söyledi.

Akalın, "Orada  herkes gibi ben de huzuru bulacağım" dedi.

İşadamı Okan Kurt'la geçtiğimiz ay dünya evine giren Demet Akalın, artık kendine yeni bir yol çiziyor. Akalın, önce "Eşim akşam 10'da yatıyor. Artık gece dışarı çıkmıyoruz" dedi. Ardından da gardrobunu baştan aşağı yeniledi. Şarkıcı eskiye oranda kıyafetlerini daha kapalı seçmeye başladı. Tüm bu değişimlerin ardından Akalın, önceki gün umreye gideceğini açıkladı.

ALİŞAN DA GİDİYOR

Yakın dostları Alişan'ı da alıp Ramazan ayında umre ziyareti yapacağını belirten Akalın, "Kutsal topraklarda huzuru bulcağım. O duygularla yeni albümümün çalışmalarına başlayacağım." dedi.

ÇOK DİLEĞİM VAR

Akalın, arkadaşları içinde dua edecceğini belirterek dileklerini şöyle sıraladı. "Seren'imden kırmızı kafalı bir bebek, Bengü'den küçük ama samimi bir düğün, Handem'e de yanında onu koruyup kollayacak bir enişte, Ece'ye akıl fikir, Alişan'ıma da onu çekip çevirecek güzel yürekli bir kız..."

Onlar da umreye gitti

Derya Tuna: İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız'la evlenmesinin ardından iş hayatında da sorunlar yaşayan Derya Tuna, önceki gün kutsal topraklara gitti.

Ebru Gündeş: Sanatçı İran asıllı Azeri eşi Reza Zarrab ile birlikte geçtiğimiz yıl umreye gitti. Gündeş orada anne olabilmek için bol bol dua ettiğini söylemişti.

Sibel Turnagöl: Sanatçı, geçen yıl annesinin ölümünden sonra umreye gitti. Turnagöl: "Kafamda beni yıpratan sorulardan kurtuldum. Zihnim berraklaştı" demişti.

Ebru Destan: Mert İnan'ın ailesiyle Umre'ye giden Ebru Destan, huzuru bulduğu kutsal mekana bir kez de annesiyle birlikte gitti.

Sibel Can, Kibariye, Ozan Güven, Türkücü Ceylan, Safiye soyman, Emel sayın, Yıldız Tilbe ve mazhar Alanson da umreye gitmişti.

0 yorum:

Yorum Gönder