28 Mayıs 2012 Pazartesi

Ivana'nın Ateş'li partneri



Ivana'nın Ateş'li partneri

Ünlülerin kuaförü Different Hair, yaza Essporto’da merhaba dedi. Essporto Health&Fitness Club ev sahipliğinde Essporto Metrocity’de gerçekleşen partiye Ivana Sert, Ayşe Özyılmazel gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Different Hair Yaza Merhaba Partisinin konsepti ise beyaz geceydi. Tüm davetliler beyazlar içindeki şıklıklarıyla yarıştı. Herkesin beyazı tercih ettiği partide Ivana Sert ve Ayşe Özyılmazel ise maviyi tercih etmişti. Herkesten farklı kıyafetleriyle Özyılmazel ve Sert dikkatleri üzerine topladı. Misafirlerin bembeyaz kıyafetleriyle katıldığı beyaz konseptli partide mekan ise rengarenk detaylarla süslüydü. Organizasyon ve dekorasyonun ise Moon&Mood Events imzası taşıyordu. Beyazlar içindeki davetlilerin yanı sıra atmosferin rengarenk devam ettiği gecede şarkıcı Berşan sahne aldı.
Ünlülerin saçlarını tasarlayan ve Ivana Sert’in kuaför sponsoru olarak da tanınan Different Hair yine o gece için Sert’in saçlarına şekil verdi. Sert'in boynundaki iri nazırlıklı kolye dikkat çekti. Partner olarak oğlu Ateş ile geceye katılan ikoncan Ivana Sert, oğlu ile gecede sempatik pozlar verdi.





milliyet.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder