26 Mayıs 2012 Cumartesi

Herşey çocuklar için



Her şey çocuklar için

Minik Kalplerle Elele Derneği, 3. Mika-Der Geleneksel Balosu’nu 29 Mayıs akşamı Etiler Le Meridien Otel’de düzenliyor. Gecenin yıldızı, 2009’dan beri Mika-Der ile omuz omuza yürüyen Tarkan olacak.

Tarkan-Mika-Der işbirliği, 6 Aralık 2009’da Çırağan Kempinski Otel’de yapılan 1. Mika-Der Balosu ile başladı, hem toplanan bağış miktarı hem de geniş katılım nedeniyle gece uzun süre hafızalardan silinmedi. O gün toplanan bağışlar ve balo davetiye geliriyle Gümüşhane, Muğla, Samsun, Adana, Adıyaman, Amasya, Artvin ve Hatay’daki çocuk yuvaları ile yetiştirme yurtlarının yaşam koşulları iyileştirildi. Toplam 7 çocuk evi yapıldı.
2011 yılında çıktığı Türkiye turnesi kapsamında Mika-Der’in Kocaeli’de yaptığı çocuk evlerini ve Yahya Kaptan Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden, konserlerinde Tekirdağ ve Kocaeli’deki Mika-Der çocuklarını ağırlayan Tarkan, şimdi bir kez daha minikler için sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçı, 3. Mika-Der Geleneksel Balosu’nda konser verecek ve o gece şarkılarını minik kalpler daha güzel bir geleceğe sahip olsunlar diye söyleyecek.


Tarkan’dan Ozan’a tam destek

Tarkan, aranjör Ozan Çolakoğlu’nun albümüne tam destek verdi. Albüm için “Aşk Gitti Bizden” adlı yeni bir şarkı yazan ve şarkının kayıtları sırasında Çolakoğlu ile birlikte stüdyoya kapanan sanatçı, konserinde de ünlü aranjöre eşlik edecek. ıkili, merakla beklenen şarkıyı Ozan Çolakoğlu’nun 2 Haziran’da Kuruçeşme Arena’da vereceği konserde birlikte seslendirecek. Tarkan, o konserin ardından da Fanta Gençlik Festivali kapsamında yollara düşecek.

İŞTE O ŞARKI,

Aşk Gitti Bizden

Bana müsaade hadi bye bye
Bundan böyle bizi mazi say
Sanma ki içim buruk değil
E ayrılık bu, kime kolay?

Nerde şimdi o içimde
Uçusan kelebekler
Bende o duygulardan
Hiç kalmadı eser

Biri sen, biri ben
ıki damla yaş aktı gözlerimden
Olmadı olduramadık
Ve aşk gitti bizden
Önce sen, sonra ben
Kaydık yıldız gibi gökyüzünden
Bir türlü tutturamadık
Ve aşk gitti bizden

Tanıdık hikaye, malum
Aşkı gurura feda ettik
Dönüşü yok ki bu sonun
Ayrı dünyalara düşüverdik

Bu bahçelerde bir zamanlar
Renk renk çiçekler açardı
Ne yazık ki soldular
Nasıl oldu da öyle bir anda
Olduk birer yabancı
Ne yazık ki ayrıldı yollar


hurriyet.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder