25 Mayıs 2012 Cuma

Dans Aşkın'a yuva yıkıldı



Dans Aşkın'a yuva yıkıldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 6 yıllık evlilikleri güzel şarkıcının 'dans tutkusu' yüzünden bitti. Yengi, 'Yok Böyle Dans'ta eşinin itirazına rağmen yarışınca; çiftin arası açıldı.

Magazin dünyasını sarsan bir boşanma haberi daha Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer'den geldi. Ünlü çift, Nazlım adında bir kız sahibi oldukları 6 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını ilan etti. Açıklamanın ardından Bilginer'in oyuncu Evrim Alasya ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. Alasya ise aşkı kesin bir dille yalanladı.

SEKSİ FİGÜRLERİ OLAY YARATMIŞTI 

İmrenilerek bakılan evliliğin bitme nedeninin ise ihanet değil; Aşkın Nur Yengi'nin dans tutkusu olduğu ortaya çıktı. Söylentilere göre; Yengi ile Haluk Bilginer'in arası; şarkıcının 'Yok Böyle Dans'taki seksi şovlarından sonra açıldı. Yengi, Bilginer'in itirazlarına rağmen ekranda seksi figürler sergilemeye devam edince çiftin ilişkisinde geri dönülmez bir yola girildi.

KIZIYLA LONDRA TATİLİ

Aşkın Nur Yengi, boşanma kararını açıkladıktan sonra ilk iş olarak 6 yaşındaki kızı Nazlım ile Londra'ya gitti. Yengi, havalimanında soruları yanıtlamadı.

-Ortak bir açıklama yaparak ayrılıklarını duyuran çiftin, halen dostça görüştüğü söyleniyor.
-Haluk Bilginer, Zuhal Olcay ile evliyken 'Cesur Kuşku' dizisinde tanıştığı Aşkın Nur Yengi ile aşk yaşamaya başlamıştı.






sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder