31 Mayıs 2012 Perşembe

Ellerini minik kalplere uzattılar



Ellerini minik kalplere uzattılar

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Mika-Der'in düzenlediği baloya katıldı. Geceden elde edilen gelir, çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarının iyileştirilmesi için kullanılacak


Minik Kalplerle El Ele Derneği Mika-Der'in artık geleneksel hale gelen balosu, önceki gün Etiler Le Meridien Hotel'de gerçekleşti. Cemiyet hayatından yaklaşık 450 kişinin katıldığı balonun sunuculuğunu Jülide Ateş yaptı. Mika-Der'e koşulsuz destek veren ünlü sanatçı Tarkan da gecede sahneye çıkıp şarkılarını minik kalpler için söyledi. Cemiyet hayatının ünlü isimleri, sahnedeki Tarkan'ı cep telefonlarıyla görüntülemek için birbirleriyle yarıştı. 


MÜZAYEDE YAPILDI 


Mika-Der'in burs verdiği küçük bir çocuğun gecede yaptığı kum gösterisi konukları büyüledi. Ünlü müzayedeci Rafi Portakal'ın gecede düzenlediği müzayede ile de farklı şehirlerdeki çocuk yuvası ve yetiştirme yurtları için bağış toplandı. Geceden elde edilen gelir ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarının iyileştirilmesi amacıyla vakfa bağışlandı. 




sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder