26 Mayıs 2012 Cumartesi

Nilüfer'den sürpriz



Nilüfer'den doktor izniyle yeni albüm

Nilüfer, kemoterapi tedavisi sonrası evinde dinlenmeyi tercih etmedi.

Doktorlarının izniyle stüdyoya giren şarkıcı yeni bir rock albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalanan Nilüfer, kemoterapi tedavisi bitince soluğu doktor izniyle stüdyoda aldı. 'Şarkı söylemek beni iyileştiriyor' diyen sanatçı, ikinci rock albümünü hazırlıyor. Nilüfer bu yeni çalışmasında da tıpkı geçen yıl çıkardığı 12 Düet albümünde olduğu gibi genç müzisyenlerle düet yapacak.

İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

Bu albümde okuyacağı şarkıları ve düet yapacağı müzisyenleri sır olarak saklayan Nilüfer'in bir tek Şebnem Ferah'la yeniden şarkı söyleyeceği öğrenildi. '12 Düet' albümünde Ferah'la birlikte seslendirdiği 'Erkekler Ağlamaz' adlı şarkı Kral TV ödüllerinde 'En İyi Düet'  ödülünü almıştı. Nilüfer'in yeni rock albümünde Pinhani adlı grupla da bir düet yapacağı iddia ediliyor. Gençlerin çok sevdiği Pinhani, Kavak Yelleri adlı dizinin müzikleriyle ünlenip bir anda popüler olmuştu. Albümün önümüzdeki ay piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor.


Ödülünü Nilüfer'e ithaf etmişti

Nilüfer, yeni rock albümünde Şebnem Ferah'la yeniden düet yapacak. Ferah, Kral TV ödüllerinde En iyi Düet Ödülünü kanser tedavisi gören Nilüfer'e ithaf ettiğini söylemişti.





bugun.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder