20 Mayıs 2012 Pazar

Saray'da Aşk



Sarayda aşk

Saffet Ulusoy'un Çırağan Sarayı'ndaki düğünü; aşk resitaline dönüştü. Gözler, törene ayrı girip içeride romantizm rüzgarı estiren Sinem Kobal ve Arda Turan'daydı.

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'un Özlem Avşar'la Çırağan Sarayı'ndaki düğünü; yıldızlar geçidine dönüştü. İş, sanat ve sosyete dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı davette gözler Sinem Kobal ile Arda Turan'daydı. Geçtiğimiz hafta sonu Madrid'de barışan çift, aşklarını İstanbul'da dosta düşmana ilan etti.

EL ELE GÖRÜNTÜ YOK

Yıldız futbolcu, nikah şahidi de olduğu Saffet Ulusoy'un düğünü için erken saatlerde Çırağan Sarayı'na gitti. Arda Turan içerideyken Sinem Kobal, tüm şıklığıyla kırmızı halıdan geçti. Günler öncesinden düğüne el ele katılacakları konuşulan çift, yan yana görüntü vermedi. İçeride romantizmin doruğuna çıktıkları söylenen Sinem Kobal ile Arda Turan için; yakın dostları Demet Akbağ, "Uzun süre sonra ikisini birlikte gördük. Onların mutluluğu başta ben olmak üzere herkesi sevindirdi" dedi.

GECENİN YILDIZLARI ONLAR!

Sadettin Saran ve sevgilisi Emek Külür ile Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı, diğer gözde çiftlerdi...

Görkemli düğünde en az gelin ve damat kadar ilgi gören diğer çiftler ise Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı ile Emek Külür ile Sadettin Saran'dı. Her iki çift de aşklarıyla olduğu kadar şıklıklarıyla da törende herkesin bakışını üzerlerinde topladı.

İSTANBUL' DA BARIŞ İLANI!

Arda Turan içerideyken Çırağan Sarayı'na gelen Sinem Kobal, ilişkisiyle ilgili tek kelime etmedi. Çift, Madrid'deki barışmalarını İstanbul'da herkesi ilan etmiş oldu.

-Yakın dostunun düğünü için İstanbul'a gelen Arda Turan, Sinem Kobal ile yan yana görüntü vermedi.

-Törene Hacı Sabancı ile katılan Özge Ulusoy, güzelliği ile göz kamaştırdı.

-Emek Külür ile Sadettin Saran, basının karşısına el ele çıktı.

-Özlem Avşar ile Saffet Ulusoy'un düğünü; peri masallarını andırdı.



takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder