24 Mayıs 2012 Perşembe

Ulusoy'ların düğün fotoğrafları basına dağıtıldı



Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, işadamı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'un düğün fotoğrafları basına verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, çiftin nikah şahidi olmuştu. Düğüne Arda Turan ve Sinem Kobal'ın yanı sıra Fatih Terim ve eşi Fulya Terim de katılmıştı.

İşadamı Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar, 4 gün önce Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy'un vefatı nedeniyle üç ay ertelenen düğünle ilgili haberlerde gazeteler arşiv fotoğrafları kullandı. Bunun üzerine Ulusoy Ailesi basına düğünde çekilen fotoğrafları dağıttı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal nikah şahidi olmuştu. Düğüne ayrıca, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ulusoy ailesinin yakın dostu ve sanatçı Orhan Gencebay, Arda Turan, Sinem Kobal, Demet Akbağ, Fatih ve Fulya Terim, Nihat Özdemir, Tayfur Havutçu, Okan Buruk ve Tugay Kerimoğlu'nun da aralarında bulunduğu iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katılmıştı.

Gecede ayrıca sanatçı Şahan Gökbakar da yaptığı espriler, söylediği şarkılarla düğüne katılan misafirlere neşeli dakikalar yaşatmıştı. Saffet Ulusoy'a en eğlenceli sürprizi Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı yaptı. Esat Yontuç'la denizin içine kurulmuş bir masaya oturan Ilıcalı, esprileriyle davetlileri kahkahaya boğdu.






.

0 yorum:

Yorum Gönder