24 Mayıs 2012 Perşembe

Pelin' Hürrem'in kızını oynayacak



Pelin, Hürrem’in kızını oynayacak

“Kavak Yelleri”nin ardından ara verdiği oyunculuğa “Muhteşem Yüzyıl”la dönmeye hazırlanan Pelin Karahan’ın hangi karakteri oynayacağı merak konusu olmuştu.

Karahan reyting rekortmeni diziye Meryem Uzerli’nin hayat verdiği Hürrem Sultan’ın fettanlık konusunda kendisini aratmayan kızı Mihrimah Sultan karakteriyle dahil olacak. Mihrimah Sultan’ın çocukluk hali dizide son dönemde öne çıkan karakterler arasında yer alıyor. Mihrimah Sultan, annesinin saraydaki hakimiyetini sürdürmek için çevirdiği entrikaları ve fettanlıkları kısa sürede öğrenip onun gibi davranmaya başlamış, onun bu halini görüp çok şaşıran Hürrem Sultan da “Sen büyüyünce çok canlar yakacaksın” diyerek ileride yaşanacak büyük olaylara işaret etmişti.

Serenay’ın adı geçmişti

Spor hocası Erdinç Bekiroğlu’yla evlendikten sonra setlere ara veren Karahan, şimdi Mihrimah Sultan’ın genç kızlık dönemini oynayacak. Karahan, geçen perşembe “Muhteşem Yüzyıl”ın setini ziyaret etmiş ve dizi ekibine katılacağının sinyallerini vermişti. Karahan’dan önce aynı rol için Serenay Sarıkaya’nın adı geçmiş, ancak Sarıkaya’nın FOX’ta ekrana gelen “Lale Devri” dizisi için yaptığı 3 yıllık anlaşma rolü kabul etmesine engel olmuştu. “Lale Devri”nin yapımcısı Şükrü Avşar, “Serenay’ın sözleşmesi var, hiçbir yere gidemez” demişti.




milliyet.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder