30 Mayıs 2012 Çarşamba

Fettah Can'a yakında dava açacağım



Fettah Can'a yakında dava açacağım

Yeni albümü 'Yahşi Güzel'i çıkarmaya hazırlanan Brilliant Dadaşova, şarkı yazarı Fettah Can'ı dolandırıcılıkla suçladı

Daha önce ünlü sanatçı Zülfü Livaneli'nin daveti üzerine Türkiye'ye gelen ve onunla birlikte düet yapan Azeri şarkıcı Brilliant Dadaşova, yeni albümü 'Yahşi Güzel' ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Albümüyle ilgili ilginç açıklamalar yapan Dadaşova, aranjör Fettah Can tarafından dolandırıldığını ve olayın yargıya taşıyacağını söyledi.

18 BİN DOLARIMI ALDI 

Dadaşova, "Bu albüm için Fettah Can ile görüşmüş, bir şarkı ve beş aranje için kendisine 18 bin dolar ödemiştim. Üç yıldır ne şarkılarımı verdi, ne de telefonlarıma çıkıyor. Üstelik paramı da geri ödemedi" dedi. Fettah Can'la konuşmaya çalıştığını, hatta araya dostlarını soktuğunu söyleyen Dadaşova, şunları söyledi: "Kendisine sorulduğunda 'O zaman benimle çalışmak istemeseydi' diyormuş. Çalışmak istemem dolandırılacağım anlamına mı gelir? Fettah Can, hakkında dava açmamak için çok bekledim. Ama konuyu en kısa zamanda yargıya taşıyıp devlet başkanlarını da haberdar edeceğim."

DÜET BİR ALBÜM

'Azerbaycan'ın Ajda Pekkan'ı' olarak lanse edilen Dadaşova, Alihan Samedov ile düet bir albüm yaptı. Şarkıcı albümdeki 14 şarkıyı Samedov'la seslendirdi.


sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder