18 Mayıs 2012 Cuma

Aytun'un ailesinden veto.. İstenmeyen gelin..



İstenmeyen gelin!

Seren Serengil'in eski eşi Musa Aytun, bu aşkını da ailesine kabul ettiremedi! Aytun Ailesi; oğullarına, sosyetik sevgilisi Sinem Yıldırım için 'Evlenemezsin' resti çekti.

Magazin dünyasına Seren Serengil'le evliliği sayesinde giriş yapan Musa Aytun, bir kez daha ailesinin restiyle karşı karşıya kaldı. Aytun'a anne ve babası; Serengil aşkında da ilk başta karşı çıkmıştı. Daha sonra evliliği kabul etmek zorunda kalan Aytun Ailesi, Serengil'in iddiasına göre boşanmanın mimarı olmuştu.

Biten evliliğinin ardından şimdilerde sosyetik güzel Sinem Yıldırım ile aşk yaşayan Musa Aytun, yine iki arada bir derede kaldı. Aytun'un Yıldırım aşkına da ailesinden veto geldi. Aytun Ailesi; oğullarına, "Sinem Yıldırım ile ilişki yaşa ama evlenmeyi düşünme" diyerek rest çekti. Musa Aytun'un ise yakın çevresine "Sinem'den vazgeçmeyi düşünmüyorum" dediği söyleniyor.

SERENGiL HAMiLE...

Şimdilerde işadamı Oğuz Aşıcı ile beraber olan Seren Serengil cephesinden ise hamilelik haberi geldi. 1 aylık hamile Serengil, nazardan korktuğu için konuyla ilgili suskun kaldı.

15 YAŞ KÜÇÜK

Ahmet Bayer ile mutlu evliliği yaklaşık 2 yıl önce sona eren iki kız annesi Sinem Yıldırım ile Musa Aytun arasında 15 yaş fark var. Yıldırım, 45; Aytun ise 30 yaşında.


takvim.com.tr

Aydın Hamza


.

0 yorum:

Yorum Gönder