8 Haziran 2012 Cuma

Komedyenler düğünde şarkıcılığa soyundu



Komedyenler düğünde şarkıcılığa soyundu!

Burcu Balkanlı ile hayatını birleştiren müzisyen Suat Suna'nın düğünü çok renkli geçti. Ata Demirer ve Şahan Gökbakar, sahneye çıkıp şarkı bile söyledi. Demirer, "Biz zaten düğünlerde çıkıyoruz" dedi


Şarkıcı Suat Suna, önceki gün ikinci kez dünya evine girdi. Hayatını Burcu Balkanlı ile birleştiren Suna'nın düğününe; aralarında Kayahan, Ata Demirer-Özge Borak, Şahan Gökbakar ve Murat Evgin'in de olduğu 400 kişi katıldı. Baltalimanı'ndaki Portaxe adlı mekanda gerçekleşen düğünde; çift ilk danslarını, Suat Suna'nın eşi için yazdığı 'Senden Başka' isimli şarkıyla yaptı. Daha sonra ısrarlar üzerine sahneye çıkan Suna, "Demek kendi düğünümde de şarkı söyleyecekmişim. Bundan kaçamıyoruz" dedi. Geceden diğer notlar ise şöyle: 


"MÜSLÜM BABA'YA SORUN" 

Düğünün sonlarında sahneye sırayla ünlü komedyenler Şahan Gökbakar ve Ata Demirer çıktı. Gökbakar sahnede yine Halil Sezai'yi ti'ye aldı ve ünlü müzisyenin 'Olsun' şarkısını söyledi. Gökbakar'ın şarkı sözlerini değiştirerek "Taze boza, simit ve soğan" diye bağırması herkesi güldürdü. 


Gökbakar'dan sonra sahneye çıkan Ata Demirer de bir şarkı söyledi. Demirer, Gökbakar ile sahneye çıkmaları hakkında, "Ne güzel; biz zaten düğünlerde çıkıyoruz" diye espri yaptı. Demirer, "Baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Bence Müslüm Baba'ya sorun" yanıtını verdi. 


"EVLENMEK İSTİYORUM" 

Şahan Gökkabar ise Demirer'le peş peşe sahneye çıkmaları hakkında "Çarşamba ve cumaları birlikte sahneye çıkacağız" diye konuştu. 
Gökbakar, evlenmek istediğini de sözlerine ekledi: "32 yaşındayım. İnşallah karşıma gerçekten evleneceğim biri çıkar. Mutlu mesut bir yuva kurmak, çoluğa çocuğa karışmak, huzurlu bir hayat isterim." 
Gökbakar, Demirer'in çocuk isteyip istemediğiyle ilgili sorulara "Müslüm Baba'ya sorun" dediğini hatırlatan gazetecilere, "Benimkini de Orhan Baba'ya sorun" diye yanıt verdi. 


ASLI GÖNÜL'ÜN SESİ ANNESİNDEN


Sahneye çıkan Kayahan'a bir ara kızı Aslı Gönül de eşlik etti. Kayahan, söylediği İngilizce şarkı ile büyük alkış alan kızı için "Aslı Gönül'ün sesi annesininkine benzemiş" dedi. Kayahan, eski arkadaşı Nilüfer ile ilgili sorulara ise "Kendisini fazla göremiyorum. Görünce benden selam söyleyin" dedi.


YENİ EVLİLER EL ELE


Geçtiğimiz ay dünya evine giren Ata Demirer-Özge Borak çifti, düğüne el ele geldi. Borak, düğünde sahneye çıkan eşini büyük hayranlıkla izledi. Çift, siyah giyinmeyi tercih etmişti.






sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder