10 Mayıs 2012 Perşembe

Mayruk'un defilesinde protesto!!




Kelepçeli protesto


Ünlü modacı Yıldırım Mayruk’un ‘2023’e Hikâyeler’ adını verdiği 21. defilesine, ortağı Barbaros Şansal’ın Ergenekon’u protesto etmek için sol bileğine taktığı kelepçe damga vurdu.

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk, “2023’e Hikâyeler” adını verdiği defilelerin 21.’sini dün Swissotel’deki defileyle tanıttı. Deniz Pulaş, Sema Şimşek, Ece Gürsel ve Ebru Ürün’ün podyuma çıktığı defilede Mayruk’un 74 parçadan oluşan koleksiyonu tanıtıldı. Defileyi, aralarında Gönül Yazar, Siren Ertan, Nur Yerlitaş, Seda Sayan, Hande Acar, Sema Çelebi ve Semra Özal gibi tanıdık isimlerin de olduğu yaklaşık 1000 davetli izledi.
Defilede 42 yaşındaki Deniz Pulaş, derin göğüs dekoltesiyle öne çıktı. Mayruk’un 65. koleksiyonu olan ‘2023’e Hikâyeler 21. Bölüm’ “Cinnet Geçiren Moda Dünyası’na Cennetin Sunumu” sloganıyla beğeniye sunuldu.
Sarı, pembe, uçuk pastel mavi, pastel yeşil, kırmızı, saks mavisi ve siyah renklerin hâkim olduğu, şifon, tül, güpür dantel ve payetten oluşan koleksiyonda en çok uzun gece elbiselerinin şıklığı dikkat çekti.

Katar Emiri’nin eşi de izledi

Defile sonunda podyuma çıkan Yıldırım Mayruk ve ortağı Barbaros Şansal büyük alkış aldı. Şansal’ın sol bileğindeki kelepçe dikkat çekti. Şansal, kelepçeyi Silivri’de tutuklu bulunanlara dikkat çekmek ve Ergenekon’u protesto etmek amacıyla taktığını açıkladı. Defileyi izlemeye gelenler arasında Şansal’ın “Ortaklarım” dediği Katar Emiri Şeyh Hamad bin halifenin amcası ve eşi de vardı.


Milliyet

0 yorum:

Yorum Gönder