6 Mayıs 2012 Pazar

Sevgilisinden Deniz Seki'ye sürpriz..



Şok misafir


Günay'da sahneye çıkan Deniz Seki, karşısında yeniden barıştığı Ali Turan'ı görünce gözlerine inanamadı. Ünlü popçu, futbolcu aşkının sürpriziyle kendinden geçti. Deniz Seki, gece boyu şarkılarını sevgilisine bakıp seslendirdi

Önceki akşam Günay'da sahne alan Deniz Seki'nin sürpriz bir konuğu vardı. Sahneye mini bir kıyafetle çıkan ünlü popçu, konuklar arasında 1 ay önce barıştığı sevgilisi Ali Turan'ı görünce gözlerine inanamadı. Antalyaspor'lu futbolcunun sürpriziyle kısa süreli bir şok yaşayan Deniz Seki, kendine gelince keyifli tavırlar sergiledi.

ARKA KAPIDAN ÇIKTI

Ünlü popçu bütün aşk şarkılarını genç sevgilisinin gözlerine bakıp söyledi. Mekanda gazetecilerin olduğunu gören Ali Turan ise görüntü vermemek için akla karayı seçti. Sırtını gazetecilerin bulunduğu bölüme dönen genç futbolcu, Günay'ı da arka kapıdan terk etti. Ali Turan, bu sayede gazetecilere yüzünü göstermemeyi başardı.

AŞK YAŞ FARKI TANIMIYOR.

Kendisinden 16 yaş küçük sevgilisinin sürpriziyle şaşkınlık yaşayan Deniz Seki, kısa süre sonra kendine geldi. Yerinde duramayan Seki için; "Aşk yüzünü güldürdü" denildi.

BASINA GÖRÜNTÜ VERMEDİ

Mekanda gazetecilerin olduğunu bilen Ali Turan, arka taraftaki bir masada oturdu. Futbolcu, görüntü alınmasını önlemek için de gazetecilerin bulunduğu bölüme sırtını dönüp oturdu.


Takvim

0 yorum:

Yorum Gönder