3 Mayıs 2012 Perşembe

Burcu Esmersoy




Mesleği: Sunucu-Programcı 


Doğum Yeri: İstanbul Türkiye 


Doğum Tarihi: 1-Ocak-1978


Burcu Esmersoy, 1 Ocak 1978 yılında istanbul'da doğdu. Kimine göre soğuk bakışları, kimine göre ise sıcakkanlı tavırlarıyla ve güzelliğiyle dikkat çeken  sunucu ve oyuncu.

Burcu Esmersoy, 97 yılında Dünya Dostluk güzeli seçilmiştir yarışma Japonya'da düzenlenmiş ve "Esmersoy" Türkiye'yi temsil etmiştir. Burcu, ingilizce ve italyanca bilmektedir. Ntv'ye gelmeden önce çeşitli kanallarda programlar hazırlamış ve sunmuş aynı zamanda spor muhabirliği yapmıştır.

Burcu Esmersoy, aslen Çerkez kökenlidir.Televizyon alemindeki esas hedefi "Görsel Yönetmenlik" yapmaktır. Şuanki sunuculuk görevini 4-5 sene daha sürdüreceğini ve daha sonra asıl hedefi olan "Yönetmenlik" yolunda adımlar atacağını katıldığı programlarda ve verdiği röportajlarda dile getiriyor güzel sunucu.

Burcu Esmersoy, erkek hegemonyasında bulunan bir iş yapıyor ve bu işin hatasıyla doğrusuyla hakkını veriyor bazı çevrelerden çok eleştiride aldı şimdilerde onun için sular durulmuş gözüküyor her geçen gün kendisine birşeyler katıyor. Güzelliğini ön plana çıkarmayıda başarıyor. Erkeklerin ilgi alanındaki "Futbol" izleme alışkanlığı "Burcu Esmersoy" estetiğiyle buluşunca daha bir güzel hale getirmeyi başarmıştı.

Burcu Esmersoy, farklı bir karakterdir, Onu insanlar ya soğuk bulurlar yada çok sempatik olduğunu söylerler. Bayan olarak spor haberleri sunmak, futbol programları yapmak her hanımefendinin harcı değildir. Yaptığı işin hakkını veren ve katiteli kanal Ntv'de kaliteli işler çıkaran Burcu Esmersoy sunuculuk ve oyunculuğa devam etmektedir.
















0 yorum:

Yorum Gönder