3 Mayıs 2012 Perşembe

Burcu Esmersoy Vergi rekortmenleri arasında



Esmersoy vergi rekortmeni!
Sanatçıların vergi rekortmenleri belli oldu. Türkiye rekortmenler listesinde de yer alan Seda Sayan ilk sırada geldi.


Geçen yıl Acun Ilıcalı ilk sıradaydı. Ilıcalı bu yıl ikinci sırada. Üçüncü sırada Cem Yılmaz geliyor. Yılmaz'ın ardından Beyaz adıyla bilinen Beyazıt Öztürk ve Mehmet Ali Erbil bulunuyor. Bu yılın listesindeki sürpriz haber spikerliğini bırakan Kamile Burcu Esmersoy'un listeye girmesi oldu. Ayrıca yine Sultan Süleyman adıyla bilinen Halit Ergenç de bu yıl listeye 13'üncü sıradan girdi.


Türkiye geneli rekortmenlerinin ardından şehirler de kendi rekortmenlerini belirlediler. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı sanatçılar içindeki ilk 25'i yayımladı. Listede Sultan Süleyman rolüyle bilinen Halit Ergenç, 13'üncü sırada yer aldı. Ergenç'in gelir beyanı 2.5 milyon lira. Ödeyeceği vergi ise 745.8 bin lira. Ergenç geçen yıl listede yoktu. Bu yıl listeye sunuculuğu bırakan Burcu Ermersoy da girdi. Kamile Burcu Ermersoy İstanbul'da sanatçılar arasında 1.6 milyon liralık beyanı ile 24'üncü sırada yer aldı. Esmersoy'a tahakkuk eden vergi de 538.5 bin lira.


Radikal'in haberine göre geçen yıl 23'üncü sırada olan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı bu yılki listede 14'üncü sıraya yükseldi. Necati Şaşmaz'ın beyanı da 2 milyon lira oldu. Bu yıl Engin Altan Düzyatan da listeye girenlerden. Geçen yıl listede olmayan Huysuz Virjin Seyfettin Dursun da 23'üncü sırada. Cem Yılmaz'ın İstanbul genelinde üçüncü olduğu listede, Ata Demirer 11'nci sırada.


Demirer'in beyan ettiği gelir 2.4 milyon lira. Yine Şafak Sezer de 15'inci olarak sanatçılar arasında rekortmenler listesine girdi. Şafak Sezer'in beyan ettiği gelir 2 milyon lira. Sanatçılar arasında da bir kişi isminin açıklanmasını istemedi.


Semahat ilk sırada


İstanbul vergi rekortmenleri genelinde ise Semahat Sevim Arsel Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da yine rekortmen oldu. Geçen yıl Futbol Federasyonu başkanlığını yapan Mehmet Ali Aydınlar'ın da bu yıl 90'ıncı sıradan listeye girmesi dikkat çekti.





Takvim

0 yorum:

Yorum Gönder