23 Nisan 2012 Pazartesi

Ata Demirer muhteşem bir düğünle bekarlığa veda etti.




Ata Demirer Özge Borak düğün resimleri Özge Borak gelinliği, Ünlü şovmen Ata Demirer ile oyuncu Özge Borak, 500 kişinin davetli olduğu Kuruçeşme Suada’da gerçekleştirilen düğünle evlendi..

Sade Gelinlik


Sade straplez gelinlik tercih eden Özge Borak, Dilek Hanif imzalı gelinlik giydi.
Ata Demirer’in şahitliğini arkadaşları Çetin Yıldırım Akın, Dr Murat Akın ve Dr Haşmet Pamuk yaparken, Özge Borak’ın şahitleri de arkadaşları Simge Defne Çelik, Gökçe Boyacı Seçkinler ile Ezgi Bundak yaptı.

Düğünün ünlü konukları arasında Demirer’in yapımcılarından Bkm Film’in ortağı Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin, Demet Akbağ, Arif Sağ, Hande Soral, Suat Suna ve sevgilisi Burcu Balkanlı, Çetin Yıldırımakın, Murat - Olcay Serezli, Hakan - Çiğdem Bilgin, Tarık Ünlüoğlu - Gülenay Kalkan, Hüsamettin Özkan, Haldun Dormen, Dilek Hanif gibi isimler vardı. Beyazıt Öztürk ve Sezen Aksu katılmadıkları düğüne çiçek göndermeyi tercih etti. Aksu’nun üzerine not yazdığı çiçeği gelin ve damadın odasına alındı.


Şahan geç katıldı


Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, düğüne 22.30 sıralarında katıldı. Galatasay yenildiği için morali çok bozuk olan Gökbakar’ın, meslektaşı Ata Demirer’in düğününe katılması ezeli rakibi Cem Yılmaz’a mesaj olarak yorumlandı. Ata Demirer’in aile dostu olan Arif Sağ, “Allah hayırlı uğurlu etsin. Bence tam zamanında evleniyorlar. İnşallah göstermelik bir evililik olmaz ve sonuna kadar devam ederler. Torunlarımızı da severiz” dedi.












.

0 yorum:

Yorum Gönder