13 Mayıs 2012 Pazar

Fenerbahçe'nin acı kaderi




Fenerbahçe'nin acı kaderi


Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 90 dakika sonrası yaşananlarla birlikte Fenerbahçe için bir anlamda tarih tekerrür etmiş oldu.

Asrın derbisinde gülen taraf Galatasaray oldu. Kadıköy'de 0-0 sonuçlanan maçın bitiş düdüğünün ardından yabancı maddeler ve sahaya taraftarların girmesi nedeniyle sarı-kırmızılı futbolcular, güvenlik güçlerinin kalkanı altında soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

Bu olay, Fenerbahçe'nin iki sezon önce, yine son hafta mücadelesinde yaşadığı olayı akla getirdi.

2009-2010 sezonunda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli takım, hem lig şampiyonluğunu Bursaspor'a kaptırmış hem de çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 2 resmi maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası almıştı.

Nitekim bu akşam Kadıköy'de meydana gelen istenmeyen görüntüler sebebiyle sarı-lacivertli kulüp, bir kez daha "son hafta maçı cezası"na çaptırılacak.

FATURANIN AĞIR OLMASI BEKLENİYOR


Saha olaylarını alışkanlık haline getiren Fenerbahçe taraftarı. Son Beşikteş maçında sahaya girenlerden dolayı Demirören Federasyonu tarafından cezalandırılmamıştı.  Bu defa ise önümüzdeki sezonun ilk devresinde Fenerbahçe'nin evinde hiç maç oynayamaması söz konusu, Hatırlanacağı üzere Galatasaray taraftarının sulu tepkisi dahi beş maçla cezalandırılmıştı. Bu gözönüne alınınca faturanın ağır olacağı ve önümüzdeki sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'nin evinde maç yapamayacağı söyleniyor.


.




0 yorum:

Yorum Gönder