15 Mayıs 2012 Salı

Yıldırım Aşk..




Yıldırım çarptı!


Ece Erken sağ gösterip sol vurdu. Adı şarkıcı Alişan'la anılan güzel sunucu, önceki akşam Galatasaray'lı Sercan Yıldırım'la Reina'daydı. Romantik dansla başlayan gece; sarmaş dolaş bitti.

Futbol ve magazin dünyası yeni bir aşk dedikodusuyla çalkalanıyor! Önceki gece 34 yaşına basan sunucu Ece Erken, arkadaşı Demet Akalın'ın kendisi için Renia'da düzenlediği doğum günü partisine gitti. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması da aynı mekanda yapılınca ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıktı.

ROMANTİK DANSLAR

Ece Erken'i, doğum günü pastasını üfledikten sonra ilk tebrik eden ise Galatasaray'lı futbolcu Sercan Yıldırım oldu. Daha önce de aralarında aşk haberleri çıkan ikili, gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti arttırdı. Romantik danslar eden çift, bir ara kimseye aldırış etmeden öpüştü. Bu anlar ise böyle görüntülendi.

ECE'Yİ EVLATLIK ALACAK!

Demet Akalın, Ece Erken için düzenlediği doğum günü partisinin tüm ayrıntılarıyla ilgilendi. Seksi şarkıcı, arkadaşı için bir özel pasta yaptırdı.

Şekerden Ece Erken'in maketini yaptıran Akalın, çıkışta hünerini gösterdi. Seksi şarkıcı, "Ece'yi evlatlık alacağım" diyerek
espriyi patlattı.

- Ece Erken, kendisinden 12 yaş küçük Sercan Yıldırım'la aşk dolu dakikalar yaşadı.

- Sunucu Ece Erken ile şarkıcı Alişan arasında Demet Akalın'ın çıkardığı aşk söylentisi önceki gece tarih oldu...


Takvim

0 yorum:

Yorum Gönder