15 Mayıs 2012 Salı

Şampiyonluk partisine Ece ve Sercan damgası..



Sercan Yıldırım'la öpüştü


34. yaşına giren Ece Erken, hafta içi doğum günü kutladıktan sonra aradan iki gün geçmesine rağmen önceki gece yine Reina’da kutladı. Ece Erken geçen sene adı aşk dedikodularına karıştığı Sercan Yıldırım’la yakınlaştı. Dans eden çift, bir ara kimseyi umursamadan öpüşmeye başladı.

İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından Reina önceki gece üç kutlamaya birden ev sahipliği yaptı. Galatasaray, yönetimi Süper Final’de son maçta Fenerbahçe ile berabere kalarak şampiyon olan takımı için Reina’da parti düzenledi. İstanbul’a düzenlenen Euroleague maçında ise sürpriz bir şekilde CSKA Moskova karşısında 19 sayı geriden gelmesine rağmen şampiyon olan Yunanistan’ın Olympiakos da şampiyonluğu Reina’da kutladı.

Öpüştüler

34. yaşına giren Ece Erken, hafta içi doğum günü kutladıktan sonra aradan iki gün geçmesine rağmen önceki gece yine Reina’da kutladı. Erken'in parmağındaki tek taş dikkat çekti. Yeniden barıştığı Demet Akalın’ın düzenlediği doğum günü partisinde Erken için özel pasta yaptırıldı. Okan Kurt’un kolye hediye ettiği doğum günü partisinde Ece Erken, twitter’dan fotoğraf paylaştı. Doğum günü pastası kesildikten sonra ise Demet Akalın ve Okan Kurt çift Reina’dan ayrıldı. Bir muhabirin kolye ve doğum günü pastası aldıkları için, ‘Ece Erken’i evlatlık alacak mısınız?” diye esprine Akalın, kahkaha atarak, “Olabilir” dedi. Ece Erken ise, geceden en son ayrılan isim oldu. Erken geçen sene adı aşk dedikodularına karıştığı Sercan Yıldırım’la yakınlaştı. Dans eden çift, bir ara kimseyi umursamadan öpüşmeye başladı. Daha sonra ise Erken, mekanı terk etti. Erken daha sonra bir dönem Demet Akalın’ın aşk yaşadağı Ufuk Ceylan’la sohbet etti. Erken ile Ceylan mekandan 1 dakika arayla çıktı.

Akalın eski sevgiliyle pişti oldu

Sunucu Ece Erken de aradan üç gün geçmesine rağmen bir doğum günü kutlamasını daha Reina’da yaptı. Mekan çok kalabalık olunca Reina'nın içinde iki ayrı bölüm yapıldı. Reina’da Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcular için özel bir alan ayrıldı. Bu alana sadece Galatasaraylılar girebildi. Diğer alan ise Olympiakos basketbolcuları için ayrıldı. Demet Akalın, bir dönem aşk yaşadığı Galatasaray ikinci kalecisi Ufuk Ceylan la pişti oldu. Akalın, Galatasaraylı futbolcuların Reina’da gelmesinin ardından mekanı terk etti.

Futbola yurtdışında devam edeceğim

Başta Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal olmak üzere futbolculardan teknik ekibe kadar herkes şampiyonluk coşkusunu yaşamak için önceki gece Reina'ya adeta çıkarma yaptı. Yunan sevgilisi Fadima Hanım'la birlikte takımını yalnız bırakmayan Ünal Aysal, "Futbolcularımız ve bizler şampiyonluğu fazlasıyla hak ettik. Arena'da ve burada çok güzel kutlama oldu. Kupa tüm taraftarımıza armağan olsun" diye konuştu. Ligin bitmesiyle futbolu bıraktığını açıklayan Ayhan Akman, kutlamaya eşi Gizem Akman'la birlikte katıldı. Futbol yaşantısına yurtdışında eğitim alıp devam edeceğini açıklayan Akman, "Futbolu bırakmak sezon başında aldığım bir karardı. Muhteşem taraftarımız önünde kupayı kaldırdık. Bütün takım ardalaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Hedefimiz Şampiyonlar Ligi kupasını Türkiye'ye getirmek

Mustafa Sarıgül' ün oğlu Galatasaray'ın genç yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül, katıldığı kutlama sonrası coşkusunu gazetecilerle paylaştı. Tek Tek gazetecilerle tokalaşan Sarıgül, "UEFA ve Süper Kupa'yı Türkiye'ye biz getirdik. Bundan sonra da hedifimiz Fatih Hoca önderliğinde Şampiyonlar Ligi kupasını Türkiye'ye getirmek" diye konuştu. Sarıgül takımdaki "Favoriniz kim?" sorusuna ise "Fatih Terim" cevabını verdi.

Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu, Eboue, Yekta Kurtuluş, Ufuk Ceylan, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Sercan Yıldırım ve takımın diğer oyuncuları gece geç saatlere kadar Reina'da eğlendi. Eğlencenin doyasıya yaşandığı gecede futbolu bıraktığını açıklayan Ayhan Akman, omuzlara alınarak onurlandırıldı. Gece saat 04.00’e kadar Reina'da eğlenen futbolcular, eğlence turuna Gayrettepe Masquerade'da devam etti.









.



0 yorum:

Yorum Gönder