14 Mayıs 2012 Pazartesi

İlk transfer bombası patlayabilir..




İlk transfer bombası patlayabilir

33 golle Süper Lig'in kralı olan Burak Yılmaz'ın Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için artık gün sayılıyor. Selçuk İnan ve Ceyhun'u bedavaya kapan Aslan'ın kasasından sadece 5 milyon euro çıkacak..





Trabzon'dan G.Saray'a futbolcu akını sürüyor. Cim Bom, Trabzonspor'un kralını alıyor. Burak Yılmaz, son dakikada büyük bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon G.Saray forması giyecek. Prensipte anlaşma tamam.

Akşam'ın haberine göre; Burak'ın G.Saray'a transferinin ilk ipuçları 24-25 Nisan'da ortaya çıkmıştı. Burak, İstinye Park'ta önce kadim dostu Selçuk İnan, ardından da Gökhan Zan ve Ayhan Akman'la birlikte görüntülenmişti.

Beşiktaş maçı öncesi Atatürk Havalimanı'nda taraftarların protestosu üzerine twitterdan 'Bunu hak edecek ne yaptım' diye isyan eden Burak'a İnönü'de kırmızı kart gördükten sonra tepkiler daha da arttı.

Sezonu 33 golle kapatıp Spor Toto Süper Lig'in kralı olan genç golcünün Trabzonspor ile 2015'e kadar sözleşmesi var. Mukavelede 'Burak 5 milyon euro getirirse serbest kalır' yazıyor. G.Saray, bu maddeyi kullanarak Burak'ı Trabzonspor'dan koparacak. G.Saraylı yöneticilerin 5 milyon euronun üzerine de ek ödeme yapmaya bile hazır olduğu bildirildi. Burak'ın da Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 3 milyon euro alması bekleniyor.


Akşam

0 yorum:

Yorum Gönder