16 Mayıs 2012 Çarşamba

Aşk kıvılcımı!!




Aşk kıvılcımı!

Gülben Ergen'den resmen boşanan Mustafa Erdoğan'ın adı 'Kıvılcım' adlı gösterisinin medya sorumlusu Hilal Dilan Dağ ile anılıyor. Güzel organizatör; Erdoğan'ın oğullarıyla da 'bir anne gibi' ilgileniyor

Magazin dünyası; bu dedikoduyla çalkalanıyor! Geçtiğimiz ay 7 yıllık eşi Gülben Ergen'den resmen boşanan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan; iddialara göre gönlünü birlikte çalıştığı genç bir isme kaptırdı.

Dedikodulara göre; Erdoğan'ın aşk yaşadığı isim organizatör Hilal Dilan Dağ. Güzel organizatörle arkadaşlığını ilerlettiği ileri sürülen Mustafa Erdoğan, çocuklardan oluşan dans grubu 'Kıvılcım'ın tanıtım görevini de Dağ'a verdi.

Erdoğan'ın 5 aydır aşk yaşadığı iddia edilen Hilal Dilan Dağ, grubun bütün turnelerine gidiyor. Bu arada organizatör, Mustafa Erdoğan'ın Ergen ile evliliğinden olan 3 oğluna da bulduğu her fırsatta deyim yerindeyse 'cici annelik' yapıyor.

HAFTA SONU BABADA!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'dan boşanırken Atlas, Ares ve Güney isimli 3 oğlunun velayetini aldı. Ancak Ergen, hafta sonu çocuklarını eski eşine bırakmak zorunda.

YANINDAN AYIRMIYOR

'Kıvılcım' grubunun her şeyiyle ilgilenen Hilal Dilan Dağ, Mustafa Erdoğan'ın adeta gölgesi gibi. Dağ, Kıvılcım'ın yanı sıra Anadolu Ateşi'nin de tüm turnelerinde hazır bulunuyor.


Takvim




Böyle bie ilişkim yok.


Hürriyet gazetesinin haberine göre Mustafa Erdoğan böyle bir ilişkisnin olmadığını ve avukatına talimat verdiğini açıkladı.

Haber hurriyet.com.tr de şöyle yer aldı.




Gülben Ergen'den resmen boşanan Mustafa Erdoğan'ın Kıvılcım' adlı gösterisinin medya sorumlusu Hilal Dilan Dağ ile aşk yaşadığı iddia edildi.


Takvim gazetesinden Aydın Hamza'nın haberine göre geçtiğimiz ay 7 yıllık eşi Gülben Ergen'den resmen boşanan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan; iddialara göre gönlünü birlikte çalıştığı genç bir isme kaptırdı. Dedikodulara göre; Erdoğan'ın aşk yaşadığı isim organizatör Hilal Dilan Dağ. Güzel organizatörle arkadaşlığını ilerlettiği ileri sürülen Mustafa Erdoğan, çocuklardan oluşan dans grubu 'Kıvılcım'ın tanıtım görevini de Dağ'a verdi. Erdoğan'ın 5 aydır aşk yaşadığı iddia edilen Hilal Dilan Dağ, grubun bütün turnelerine gidiyor.

BÖYLE BİR İLİŞKİM YOK
Bu iddiaların ardından hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Mustafa Erdoğan "  Bu tamamen yalan bir haber. Ortada böyle bir ilişki yok. Avukatıma talimat verdim" dedi.


Hürriyet

0 yorum:

Yorum Gönder