9 Mayıs 2012 Çarşamba

17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Ödül Töreni Yapıldı.




Bol Yıldızlı gece


Bu yıl 17.'si  gerçekleştirilen 'Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri' gecesine  tiyatro ve sinema dünyasının  ünlü yıldızları renk kattı

Türkiye'de sinema ve tiyatro dallarında tek ödül veren 'Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri'ninbu yıl 17.si gerçekleşti.  Erol Evgin'in şarkılarıyla renk kattıği gecede sergilenen Yeşilçam afişlerinin yanı sıra kurulan yazlık sinema dekoru ve Türk filmlerinden sahnelerin gösterildiği barkovizyon gösterisi de büyük ilgi gördü. Geceye birçok ünlü isim akın etti.

Adını yaşatacağız

Geceye katılanlar arasında; Müşfik Kenter, Genco Erkal, Haldun Dormen. Ediz Hun, Filiz Akın, Nebahat Çehre, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Burcu Kara, Özge Borak, Adnan Şenses, Vahide Gördüm, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Okan Bayülgen,İdil Fırat gibi ünlü isimler dikkat çekti..Çolpan İlhan  eşi Sadri Alışık'ın adını yaşatmak için bu ödül gecelerini sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi. 

Gecenin finalinde hep birlikte ...

Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri' töreninden sonra sahneye çıkan ünlüler, ödül kazananlarla birlikte  Erol Evgin'in şarkılarını eşlik ettiler.Gelecek yıl yine aynı törende buluşmak üzere anlamlı  geceden ayrıldılar.

Tuba sevgilisiyle sarmaş dolaş...

Eşinden geçen ay boşanan  Tuba Ünsal, yeni sevgilisi Mirgün Cabas ile gecede samimi görüntüler  sergiledi.

Eski gelin yeni gelin

Kerem Alışık'ın sevgilisi Songül Öden müstakbel kaynanası  Çolpan İlhan'la otururken eski gelin Sibel Turnagöl tek başınaydı..

Kerem'i duygulandıran fotoğraf

Kerem Alışık, babası Sadri Alişık'la olan fotoğrafını izlerken çok duygulandı.

SİNEMA ÖDÜLLERİ:

En iyi kadın oyuncu : Nazan Kesal
En iyi erkek oyuncu: Yılmaz Erdoğan - Taner Birsel - Muhammet Uzuner 
Onur Ödülü : Selda Alkor -Ediz Hun

TİYATRO ÖDÜLLERİ:

En iyi kadın oyuncu:  Esra Bezen Bilgin, Tülay Günal 
En iyi erkek  oyuncu:  Genco Erkal,  Mert Tanık
Onur Ödülü:Müşfik Kenter


Güneş

0 yorum:

Yorum Gönder