4 Mayıs 2012 Cuma

Ece Erken'e neden ambülans gönderildi.




Ece Erken’in evine ambulans niye gitti?


Beyaz TV’de “Tatlım Benim” programını sunan Ece Erken’in Beyaz TV’den kovulduğu iddia edildi. İddiaya göre Erken, Alişan ile tekneden fasıllı, kebaplı bir canlı yayın yapmak istedi

Ancak kanal ekibi bu çekimi teknik sebeplerden dolayı gerçekleştiremeyeceklerini söyleyince Erken, sinirlendi. Daha sonra Erken hastalandığını söyleyerek yayına çıkamayacağını kanal yönetimine iletti. Beyaz TV yönetimi Erken’e “Madem hastasınız o zaman size ambulans gönderelim” dedi ve Erken’in evine ambulans gönderildi. Ambulansla hastaneye giden ve tansiyonunun düştüğünü belirten Erken’e serum bağlandı.

Serum fotoğrafını Demet Akalın paylaştı

Bu sırada Erken, hastanede olduğunu arkadaşı Demet Akalın’a da iletti. Akalın, hastaneye gidip Erken’in serum bağlanırken çektiği fotoğrafını “Kuzum serum kokteylde” notuyla twitter’dan paylaştı. Ünlü sunucuyla daha önce buna benzer başka sorunlar da yaşadığı konuşulan Osman Gökçek’in patronu olduğu kanal yönetimi, Erken’in sözleşmesini fesh etti. Sözleşmesi 1 ay erken bitirilen ünlü sunucu, bugün son kez yayına çıkacak. Beyaz TV Program Müdürü Tayyar Işıksaçan, Ece Erken’le sözleşmelerinin sona erdiğini ve pazartesi gününden sonra Erken’in yerine iş adamı eşi Sinan Serter’in borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği bilinen Özlem Yıldız’ın program yapacağını açıkladı.




Milliyet

0 yorum:

Yorum Gönder