2 Haziran 2012 Cumartesi

Nazı bıraktı



Nazı bıraktı

Cansu Dere'den ayrılan televizyoncu Cem Aydın, başka bir güzelle görüntülendi. Aydın, yanındaki genç kız için; 'Kanalda çalışan Naz'ı eve bıraktım, aşk yok' dedi


Güzel oyuncu Cansu Dere ilişkisiyle magazinin de yakın takip ettiği bir isim haline gelen televizyoncu Cem Aydın, önceki gece herkesi şaşırttı. Dere'yle olan ilişkisini 10 gün önce noktalayan Aydın, Reina çıkışı genç bir güzelle objektiflere takıldı. Herkes; bu genç kızın Cem Aydın'ın yeni sevgilisi olduğunu sandı. Ancak gerçek; Aydın'ın açıklamasıyla ortaya çıktı. 


CENTİLMENLİĞİN BÖYLESİ 


Cem Aydın, yanındaki güzelin başında olduğu TV kanalında geçtiğimiz yıl staj yaptığını söyledi. Stajından 1 yıl sonra da Aydın'ın işe aldığı Naz isimli genç kız için ünlü televizyoncu, ekledi: "Kesinlikle gönül ilişkisi sözkonusu değil. Naz'ı geç bir saatte davetten çıktığımız için evine kadar bıraktım." 


MAHALLE ARKADAŞLIĞI


Cem Aydın'ın önceki gece geç saatlerde evine bıraktığı Naz'ın başarılı televizyoncu ile aynı sokakta oturduğu öğrenildi. Aydın, bu sebepten dolayı genç kızı eve bıraktığını söyledi. 




takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder