7 Haziran 2012 Perşembe

Saç ektirdiğim haberleri yalan





Saç ektirdiğim haberleri yalan

Kenan İmirzalıoğlu, hakkında çıkan 'Saç ektirdi' haberlerini yalanladı: Saçla ilgili sıkıntılar olduğunda destek alınabilir ama ben yapmadım


Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yüzü olduğu KİP markasının Safranbolu'daki basın toplantısına katıldı. Markanın reklam yüzü olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, Mısır'da gerçekleşen çekimler sırasında kendi istekleri doğrultusunda 'Kenan İmirzalıoğlu by KİP'in ortaya çıktığını belirtti. Böylelikle modaya el attığını da söyleyen ünlü oyuncu, "Kıyafetlerdeki lüzumsuz detaylardan hoşlanmıyorum" dedi. 


KEMİKLE OYNANMAZ 


Geçtiğimiz günlerde hakkında saç ektirdiğine dair haberler çıkan İmirzalıoğlu, "Yalan, öyle bir şey yok! Ama saçla ilgili sıkıntılar olduğunda birtakım destekler alınabilir. Önemli olan insanın kemiğiyle oynamamasıdır. Çünkü estetik bir iş yapıyoruz, estetik olan her şeyde dikkatli olunmalıdır" diye konuştu. 


ANLATMADI 


Bir yıllık aranın ardından ekranlara yeni dizi, beyazperdeye de yeni bir sinema filmiyle döneceğini müjdeleyen Kenan İmirzalıoğlu, projeleriyle ilgili ser verip sır vermedi. Ay Yapım'ın bir dizi projesinde rol almaya hazırlanan İmirzalıoğlu, Ekim ayında da sinema filmiyle beyazperdede olacağını söyledi.






sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder