16 Haziran 2012 Cumartesi

Bilmece





Bilmece

Prof. Dr. Murat Öncel'le olaylı boşanma davası süren Şahnaz Çakıralp, Reha Muhtar'la Ankara'ya gitti. İkilinin, samimi görüntüleri 'Yeni bir aşk mı?' dedirtti






Tıp dünyasının yakından tanıdığı Prof. Dr. Murat Öncel'le geçtiğimiz Ağustos'ta evlenen Şahnaz Çakıralp, sürpriz nikahı kadar olaylı bir şekilde süren boşanma davasıyla da gündem yarattı. Tarafların birbirlerini karşılıklı olarak 'ihanet' ve 'maddi olaylarla' suçladığı dava sürerken; Çakıralp cephesinden ilginç bir haber geldi. Bir süredir gazeteci Reha Muhtar ile sık sık görüştüğü söylenen Şahnaz Çakıralp, önceki günlerde Ankara'da düzenlenen bir ödül törenine de Muhtar'la birlikte gitti. Güzel oyuncu, Reha Muhtar'la çektirdiği fotoğrafı da; twitter ve instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınladı. 






'ADINI ANMAM' 
Bu fotoğrafların ardından Şahnaz Çakıralp ile Reha Muhtar arasında yeni bir aşkın olup olmadığı merak konusu oldu. Prof. Dr. Murat Öncel, "Boşanmak üzere olduğum kişinin adını bile duymak istemiyorum" diyerek olayla ilgili yorumsuz kaldı. Bu arada Reha Muhtar, geçtiğimiz yıllarda Nilüfer ve Gülşen gibi ünlü kadınlarla yaşadığı aşklarla magazin gündemine gelmişti. 


İHANETLE SUÇLAMIŞTI
Şahnaz Çakıralp'in Reha Muhtar'la aşk yaşayıp yaşamadığı merak konusu olurken; güzel oyuncu, Prof. Dr. Murat Öncel'e açtığı boşanma davasında eşini ihanetle suçlamıştı. Öncel'den yüklü miktarda tazminat istediği bilinen Çakıralp, "Eşim, beni maddi zarara uğrattı" açıklamaları yapmıştı. 






Kaynak/takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder