10 Haziran 2012 Pazar

Yok böyle hediye




Yok böyle hediye

Melisa Eliyeşil, dudak uçuklatan bir düğün hediyesi aldı. Sosyetik güzele Alman eşi; balayı için gittikleri Bora Bora'da 800 bin euro'luk özel ada hediye etti


Dillere destan düğünle 1 ay önce Faber Castell firmasının veliahtı Charles Von Faber Castell ile evlenen Melisa Eliyeşil, hayallerin sınırını zorlayan 'düğün hediyesi' aldı. Alman eşiyle balayı için Bora Bora'ya giden sosyetik güzel, burada hiç ummadığı bir sürprizle karşılaştı. Charles Von Faber Castell, güzel eşine düğün hediyesi olarak 'özel ada' satın aldığını açıkladı. 


6 BİN 500 METREKARE! 


Alman eşinin jesti karşısında havalara uçan sosyetik güzel, mutluluğunu sadece çok yakın dostlarıyla paylaştı. Charles Von Faber Castell'in Melisa Eliyeşil'e düğün hediyesi olarak aldığı adanın fiyatının ise 800 bin euro olduğu öğrenildi. Bora Bora'daki takım adalardan biri olan "Moute Iti"; 6 bin 500 metrekare. Bora Bora'nın merkez sayılan bölgesine 5 dakika uzaklıkta bulunan adada 3 bungalov tipi ev ile 1 villa bulunuyor. 


ADANIN ÖZELLİKLERİ:


-Eliyeşil'e hediye edilen adada; her biri 40 metrekare olan 3 bungalov tipi ev var. Adadaki villada ise 2 yatak odası ve 1 banyo bulunuyor. Adada elektrik; jenaratör ve güneş enerjisiyle sağlanıyor. 
-Çift, Castell Ailesi'nin Bavyera'daki şatosunda dünyaevine girmişti!


Melisa Eliyeşil'in düğünü için tıklayınız


takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder