12 Haziran 2012 Salı

Wilma ve Mahsun görüntülendi





WILMA BiLE ŞAŞIRDI

Mahsun Kırmızıgül, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin Carolin’i Wilma Elles’le görüntülenince, dedikodu kazanı kaynamaya başladı hemen. İkili ‘aşk’ sorularını yanıtsız bıraktı...


Ünlü türkücü, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül önceki akşam “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizi ile meşhur olan Wilma Elles ile görüntülendi. Birlikte bir ortak arkadaşları ile Şişhane'decki Big Chefs'de yemek yiyen ikilinin samimi hareketleri çevredekilerin meraklı bakışlarına sebep oldu. Geçtiğimiz ay sevgilisinden ayrılan Wilma Elles'in adı birçok kişi ile anılmıştı. Önceki akşam yemek yiyen ikili mekan çıkışı ise gazetecilere adeta ateş püskürdü. Kırmızıgül ve Elles mekandan ayrı ayrı çıktı.


Wilma'yı şoke eden açıklama


Mekanı önce Kırmızıgül terk etti. Yaklaşık 10 dakika sonra ise Elles, Kırmızıgül’ün arkadaşıyla mekandan çıktı. Elles’i görüntüleyen basın mensuplarına kızan Kırmızıgül’ün arkadaşı, “Çekmeyin” diyerek bağırdı. “Mahsun Kırmızıgül ile yeni aşk mı?” sorusu üzerine yanındaki arkadaşı, “Ne yeni aşkı… Wilma ile ben sevgiliyim” diyerek hedef şaşırtmaya çalıştı. Bu sözler üzerine şoke olan Elles, “Yok ben yanımdakiyle sevgili değilim” açıklaması yaptı.










milliyet.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder