9 Haziran 2012 Cumartesi

Aralarına Beren girdi



Aralarına Beren girdi

İki iyi dostun arası Beren Saat yüzünden bozuldu.


İddiaya göre Saat’ten hoşlanan ve bunu yakın arkadaşı Kenan Doğulu’ya da söyleyen Yalın, onların birlikte olduğunu öğrendiğinde büyük şok yaşadı ve Doğulu’yla arkadaşlığını bitirdi.


Ünlüler dünyası şu sıralar ilginç bir dedikoduyla çalkalanıyor. Magazin kulislerini hareketlendiren bu dedikodunun kahramanları ise Beren Saat, Kenan Doğulu ve Yalın... İddiaya göre Yalın, Beren Saat’ten hoşlanıyordu. Genç şarkıcı, güzel oyuncuya duyduğu bu ilgiden yakın arkadaşı Kenan Doğulu’ya da bahsetti. Ancak tam da o dönemde Doğulu ile farklı ortamlarda bir araya geldiği Saat arasında bir yakınlık doğmuştu. Doğulu, Yalın’la Saat hakkında sohbet etti, ancak ona aralarındaki yakınlaşmadan söz etmedi. Ve çok kısa bir süre sonra da o yakınlık aşka dönüştü, Bu durum, Yalın’ı rahatsız etti ve ünlü şarkıcı, yıllardır görüştüğü, hislerini paylaştığı dostuna küstü. Yalın, Doğulu’nun geçtiğimiz günlerde verdiği doğum günü partisine de bu yüzden katılmadı.


Yakın arkadaşlar Kenan Doğulu ve Yalın, müzik dünyasında da bir işbirliğine imza atmış ve “Ünzile” şarkısında düet yapmıştı. 






hurriyet.com.tr  

0 yorum:

Yorum Gönder