9 Haziran 2012 Cumartesi

Halkın en güvendiği ünlü kim çıktı




Halkın en güvendiği isim Seda Sayan

Celebrity Güven Endeksi araştırmasının Mayıs ayı sonuçlarına göre; Seda Sayan halkın en güvendiği isim oldu. İkinci Acun Ilıcalı, üçüncü ise Kıvanç Tatlıtuğ...


MediaCat ve Ipsos KMG işbirliğiyle yapılan ve 'Hangi ünlünün tavsiyesi marka tercihlerinizde etkili olur?' sorusuna yanıt arayan Celebrity Güven Endeksi araştırmasının Mayıs ayı sonuçları belli oldu. İşte; 12 ilde, 15 yaş üstü bin 200 kişinin katıldığı araştırmanın sonuçları; 






AVŞAR KIZI DÖRDÜNCÜ 


Türk halkının en güvendiği ünlü, TV programının dışında bir reklamda da boy göstermeye başlayan Seda Sayan oldu. Sayan aynı araştırmada geçen ay yedinci olmuştu. Listenin ikinci sırasında Acun Ilıcalı, üçüncü sırasında ise Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Geçen ay listenin zirvesinde olan Hülya Avşar, bu dönem kendisine dördüncü sırada yer buldu. 


SİBEL CAN GERİLEDİ 


Mayıs ayında en büyük yükselişine Kadir İnanır imza attı. İnanır; 20'ncilikten yedinciliğe yükseldi. 17'nciyken dokuzunculuğa yükselen İkbal Gürpınar ise listedeki en büyük ikinci sıçramayı gerçekleştirdi. 


Beyazıt Öztürk, üçüncülükten 12'nciliğe; Sibel Can ise sekizincilikten 19'unculuğa geriledi. 


GENÇLER YİNE 'HADİSE' DİYOR


15-19 yaş aralığında öne çıkan ünlüler arasında; geçtiğimiz dönemde olduğu gibi Hadise yer alıyor. Ünlü şarkıcı 10'uncu sırada yer alıyor. 


Ata Demirer, Türkan Şoray, Demet Akalın ve İvana Sert ise listenin yeni sakinlerinden...






sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder