16 Haziran 2012 Cumartesi

Oktay Kaynarca babamı oluyor





Oktay Kaynarca baba mı oluyor?

Bursa’da reklamcı Melek Angun ile yaptığı sürpriz nişanıyla gündeme gelen ünlü aktör Oktay Kaynarca’nın baba adayı olduğu iddiası gündeme geldi


Magazin yazarı Burcu Aksoy, 7 Temmuz’da nikah masasına oturmaya hazırlandığını belirttiği Kaynarca’nın müstakbel eşinin bebek beklediğini kaleme aldı.
Kaynarca ilişki yaşadığı Angun ile evlilik kararı almış, ardından Angun’un Bursa’daki ailesiyle tanışıp nişan yüzüğü takmıştı.Ancak özel hayatındaki bu önemli gelişmenin basına yansımasından büyük rahatsızlık duyan Kaynarca, önce bu konuda sessiz kalmış, birkaç gün sonra da “Bu konu duyulsun istemiyordum ama öğrenilince kısa ve öz bir açıklama yapmaya karar verdim. Ancak konunun çok dillendirilmesini istemiyorum” diye bir açıklama yapmıştı.






milliyet.com.tr

2 yorum:

Bloğunuz ekibimiz Logar için çok yararlı bilgiler içeriyor. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz ve paylaşımlarınızda başarılar dileriz

Değerli blog kullanıcısı sitenizi ve paylaşımlarınızı çok beğendiğimizden Ofis Mobilyaları olarak başarılarınızın devamını dileriz.

Yorum Gönder