6 Haziran 2012 Çarşamba

Seda Sayan'dan ilginç cevap



Seda Sayan’dan ilginç cevap

Ayşe Kazancı'nın doğum günü için bir araya gelen Seda Sayan ve adının aşk dedikodularına karıştığı Erkan Çelik gece boyunca neşeli tavırlarıyla dikkat çekti


Önceki akşam Etiler Cook Shop'ta yakın arkadaşları Ayşe Kazancı'nın doğum günü için bir araya gelen Seda Sayan ve adının aşk dedikodularına karıştığı Erkan Çelik gece boyunca neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş gibi ünlü isimlerin de katıldığı doğum gününde Seda Sayan'ın ablası Nursel Yıldız ve eşi Coşkun Yıldız da hazır bulundu. Mekanı Seda Sayan'ın ablası ve eşi ile birlikte terk eden Erkan Çelik, kendisine yöneltilen tüm soruları yanıtsız bıraktı.


"Cekedinizi kendiniz mi diktiniz?"


Çelik asıl mesleği olan terzilikten yola çıkarak bir muhabirin “Çekedinizi kendiniz mi diktiniz?” sorusuna arkasını bile dönmeden, “Bırakın peşimi artık” dedi. Birkaç dakika sonra Fatih Ürek ile birlikte çıkış kapısında görünen Seda Sayan ise yine aynı şekilde basın mensuplarının, “Evlenmeyi düşünüyor musunuz” sorusuna, “Çok komiksiniz” diyerek kahkahayla karşılık verdi.






milliyet.com.tr 

0 yorum:

Yorum Gönder