3 Haziran 2012 Pazar

Hipodomun efen'disi




Hipodromun efen'disi

Ebru Gündeş'in eşi Rıza Sarraf, Veliefendi'nin kralı olacak! İşadamı, sahip olduğu 4 at sayısını 6'ya çıkartmak için kesenin ağzını açtı


Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in Azeri eşi Rıza Sarraf, harcamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gündeş'e doğum hediyesi olarak aldığı 2 yalı ile olay yaratan Sarraf, gayrimenkulün yanı sıra atlara da yatırım yapıyor. Rıza Sarraf, geçtiğimiz yıl önce eşi ve kendisi için 'Storm' ile 'Coletto' adlı iki at satın aldı. Bu atların 'Engel Atlama Binicilik Yarışmaları'nda elde ettiği başarıyla; işadamının at sevdası körüklendi. Rıza Sarraf, geçtiğimiz ay eşine 800 bin TL'ye 'Duty Free' adlı bir at armağan etti. 


GÜNDEŞ'TEN EŞİNE JEST 


Ebru Gündeş ise önceki günlerde atlara tutkun olan Sarraf'a, 250 bin TL'ye 'El Ganador' isimli bir at hediye aldı. Gündeş'in adına Türkiye Jokey Kulübü'ne kayıtlı olan 'Duty Free' ile Sarraf adına kayıtlı 'El Ganador', önceki gün İstanbul'daki yarışlarda koştu. Duty Free; yarışı 5. bitirirken; 'El Ganador' 1. olup 33 bin liralık ikramiyeyi kazandı. Sarraf; sahip olduğu 4 at sayısını 6'ya yükseltmek için de 1 milyon 500 bin TL'yi gözden çıkarttı. 


BiRi 500 BiN $ DiĞERi 600 BiN TL


İşadamının sahip olmak için kolları sıvadığı 'King River', şampiyon at Pan River'ın kardeşi. Rıza Sarraf; Nevzat Seyok'un sahibi olduğu 3 yaşındaki İngiliz at için 500 bin dolar teklif verdi. 


Rıza Sarraf'ın 600 bin TL'ye almak için teklifte bulunduğu diğer at ise 'Matador Yaşar.' Büyük Kulüp Koşusu galibi olan 3 yaşındaki İngiliz safkan atın şu andaki sahibi ise Ahmet Göçmen. 


EL GANADOR ADLI ATI; İLK YARIŞTA KAZANDI


Eşine aldığı 2 yalıyla olay olan Rıza Sarraf, atlarının bakımıyla yakından ilgileniyor. Sarraf, sık sık Veliefendi'ye gidiyor. 


-Gündeş, eşinin kendisine yaptığı '2 yalı' jestine kayıtsız kalmadı ve Rıza Sarraf'a 250 bin TL'ye bir at hediye etti. 






takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder