5 Haziran 2012 Salı

Güzeller Ligi'nde 2 Türk



Güzeller Ligi'nde 2 Türk

En gözde futbol sitesi 'football365', dünyanın en ünlü 67 futbolcu eşi ve sevgilisi arasında 'EN GÜZEL KİM?' oylaması başlattı. Listede; Zeynep Sever, 37; Sinem Kobal ise 40. sırada



Futbol dünyasında oyuncular kadar eşleri ve sevgilileri de büyük ilgi görüyor... Biten liglerin ardından gözler ünlü futbolcuların özel hayatlarına çevrildi. Futbol haberleriyle milyonlarca takipçisi olan 'football365' adlı Fransız internet sitesi; ünlü futbolcuların eşleri ve sevgilileri arasında 'en güzelini' seçmek için oylama yaptı. 


REKOR İLGİ 


Oylamada 67 ünlü kadının arasında; Türkiye'den sadece Atletico Madrid'li Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal ve Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever vardı. Yüzde 50 oy oranı alan Sever, oylamayı 37'nci olarak tamamladı. Arda Turan'la yeni barışan Kobal ise 40'ıncı sırada yer aldı. Ünlü oyuncunun aldığı oy oranı ise yüzde 48.74 olarak gösterildi. Oylama dünya çapında tıklanma rekoru kırdı. 


ZEYNEP FARK ATTI


Listede; 2009 yılında Belçika Güzeli olan Zeynep Sever, Sinem Kobal'ın 3 sıra üstünde yer aldı. Sitenin forum sayfasında Zeynep Sever Demirel'den; 'esmer güzeli' olarak bahsediliyor. 


ŞAMPİYON YENGE


İngiliz futbolcu Chris Smalling'in sevgilisi Sam Cooke rakiplerine fark attı. Cooke, yüzde 62.84 oyla birinci oldu. 




takvim.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder