4 Haziran 2012 Pazartesi

Dev isimler aynı sahnede buluştu



Muhteşem konser

Aranjör Ozan Çolakoğlu'nun '01' isimli yeni albümünün tanıtım konseri önceki akşam gerçekleşti. Müziğin dev isimleri, Çolakoğlu'na destek için sahneye çıktı


Ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu'nun iki yıldır üzerinde çalıştığı '01' isimli albümünün lansman konseri, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşti. Konser, devler geçitine sahne oldu. Gecede; Çolakoğlu'nun birlikte çalıştığı Ajda Pekkan, Tarkan, Gülşen, Sertab Erener, Yalın, Göksel ve Manga grubundan Ferman Akgül sahneye çıktı. Konserle ilgili notlar ise şöyle: 


MORALİ BOZULDU 


-Sertab Erener, Türkiye'nin Eurovizyon'da yedinci olmasıyla ilgili "Şarkımız pek iyi değildi, belki bundan daha iyi şarkılar yazılabilir" dedi. 


-Ajda Pekkan, sahneye biraz geç çıkınca Ozan Çolakoğlu, Süperstar'ın seslendireceği 'Ben Yanmışım' şarkısını o olmadan çaldı. Daha sonra Pekkan şarkıyı tekrar seslendirdi. 


-Göksel sahnedeyken playback'te sorun çıktı. Göksel, 'Acıyor' parçasının yarısını çıplak sesle okumak zorunda kaldı. Bu iki aksilik Çolakoğlu'nun moralini çok bozdu. 


-Transparan tüllerle süslenmiş kıyafetiyle geceye damga vuran Gülşen, hareketli şarkılarda kıyafeti yüzünden zorlandı. 


-Sezen Aksu ise konsere, barkovizyondan verilen duygusal bir şarkıyla katıldı. Aksu şarkıyı, iki ay önce kaybettiği dostu Meral Okay için söyledi. 
















sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder