5 Haziran 2012 Salı

Davayı ertelediler ama evler ayrıldı



Davayı ertelediler ama evler ayrıldı

6 yıllık evliliklerinde ayrılık kararı aldıklarını açıklayan Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi boşanmayı kızları için askıya aldı


Usta tiyatrocu Haluk Bilginer (58) ile 6 yıl önce evlendiği ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi (42), geçtiğimiz hafta ayrılık kararı aldıklarını açıklamış, ardından ilişkilerini yeniden gözden geçirmek için Londra'ya gitmişti. Londra'da Haluk Bilginer'in evinde kalan çiftin son olarak, boşanma kararını askıya aldıkları ama ayrı evlerde yaşamaya başlayacakları belirtildi. Çiftin kızları Nazlım'nın psikolojisini bozmamak adına böyle bir anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Bilginer çifti arasında bu gelişmeler yaşanırken boşanmalarına neden gösterilen genç oyuncu Evrim Alasya'lı da isyanını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında dile getirdi. 


SONUNDA İSYAN ETTİ 


Önceki gün Haluk Bilginer ile bir mekan çıkışı görüntülenmemek için arka kapıdan çıktığı yönündeki iddialara Twitter üzerinden tepki gösteren güzel oyuncu "Bu kadar olmaz artık. Son kez söylüyorum; benim evlilige giden bir ilişkim var!" diyerek isyan etti. 




sabah.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder