6 Haziran 2012 Çarşamba

800 Bin TL toplandı




800 bin TL toplandı

TİMS Productions, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın, Meral Okay anısına adanacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için “Muhteşem Yüzyıl” dizisi çekimlerinin yapıldığı, İstanbul Film Stüdyoları’ndaki dev dekorunun kapılarını, misafirlerin ziyaretine açtı.


Elidor’un ana sponsorluğunda, Star TV ve Porsche’nin katkılarıyla düzenlenen ve Timur Savcı’nın ev sahipliği yaptığı geceye “Muhteşem Yüzyıl” dizisi oyuncuları tam kadro katılarak destek oldu. Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri’nin katkılarıyla organize ettiği geceye Caroline Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Belkıs Sabancı, Tülin Demirören, Arzu Sabancı, Demet Sabancı, Çiğdem Sabancı Bilen, Feryal Gülman, Revna Demirören, Meltem-Kıvanç Oktay, Dilek-Alinuri Türker, Serdar Gülgün, Hevas Ekinci, Merve Gürsel, Berrak Barut, Aslı Ekşioğlu gibi isimler katıldı. Geceden elde edilen gelirle, Meral Okay anısına İzmir Barboros Çocuk Köyü’nde evlerin yenilenmesi çalışmalarına başlanacak. Davette Çocuk Köyü’nde bulunacak her bir evin tüm masrafı için evler satışa sunuldu. Halit Ergenç-Bergüzar Korel, İsmail Koçak, İzzet Punto, Merve Gürsel, Carolin Koç, Atilla Türkmen, Özgenç Özenç evlerin masraflarını üstlenirken Çiğdem Sabancı Bilen, Suzan Sabancı Dinçer ve Belkıs Sabancı ise Çocuk Köyü’ndeki tesisin masraflarını üstlendi.


Şarkı söylediler


Tanem Sivar’ın gönüllü olarak sunuculuğunu üstlendiği gecede Fahir Atakoğlu, Aytekin Ataş ve Neriman Güneş Akalın konuklara dizi müziklerinde oluşan bir seçki sundu. Gecede ayrıca dizinin oyuncularından Meryem Uzerli, Whitney Houston’ın “Greatest Love of all”, Halit Ergenç “Masum Değiliz”, Nihan Büyükağaç “Adı Bende Saklı, Selen Öztürk ise “Lal” şarkılarını seslendirerek konuklara keyifli anlar yaşattı.


Destek hattı


Dizinin bu çarşamba yayınlanacak sezon finali boyunca alt bant olarak Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı için yardım numaraları verilecek. Oyuncular yeni açılacak çocuk köyü için dizinin takipçilerinin 4717 SMS atarak destek olmalarını beklediklerini belirttiler.


Davetiye satışları, sponsorlardan alınanlar ve davet sırasında yapılan ev satışlarından yaklaşık 800 bin TL gelir elde edildi. Bu gelir ile Barbaros Çocuk Köyü’nün yenilenme inşaatına başlanacak.


Gecenin finalinde “Muhteşem Yüzyıl”ın tüm oyuncuları Cihan Okan’ın da eşliğiyle Meral Okay’ın sözlerini yazdığı “Yine mi Çiçek” adlı şarkıyı seslendirdi.




hurriyet.comtr

0 yorum:

Yorum Gönder