10 Nisan 2012 Salı

"Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlamam"

Galatasaray Başkan yardımcılarından Adnan Öztürk, Süper Final'in son maçında Fenerbahçe'nin şampiyon olması halinde ezeli rakiplerini alkışlamayacağını söyledi.

 

Süper Final'de son haftaya denk gelen Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesiyle ilgili görüşleri sorulan Galatasaray'ın idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı Adnan Öztürk, şampiyon olduğu takdirde Sarı-Lacivertli takımı alkışlamayacağını ifade etti.
Telegol'e telefonla bağlanan Adnan Öztürk, "Şampiyon Fenerbahçe olduğu takdirde rakibinizi alkışlar mısınız?" şeklindeki soruya, "Muhtemelen biz şampiyon olacağız. Alkışlamak benim tarzım değil, o yüzden alkışlamam. Hakaret de etmem. İkisini de yapmam" cevabını verdi.
'İki yüzlülük yapmam'
"Fenerbahçe'yi hiç mi sevmiyorsunuz?" sorusuna da yanıtlayan Adnan Öztürk şunları söyledi: "İki yüzlülük yapmaya ihtiyacım yok. Şampiyonluğu kaybettiğim içn üzülürüm. Küfür de etmem, nefret de etmem. 3 Temmuz'dan bu güne kadar şike ile ilgili konuşmamızda biz hariç 17 takımın hiçbirinin ismini zikretmedim. Sadece prensip ve ilkelerden bahsettim. Sevmiyorsunuz gibi bir yaklaşımı kabul etmem."
'Ali Koç işine baksın'
Fenerbahçe Asbaşkanlarından Ali Koç'un açıklamalarına da sert karşılık veren Öztürk, Galatasaray'ın şike soruşturmasına çok fazla dahil olduğu yönünde söylemlerde bulunan Koç'a, "O arkadaşımız kamera önünde konuşurken hepimiz efendi oluyoruz ama o arkadaşımız dönsün Galatasaray Basketbol Takımı'nın daha önce yaşadığı sahte basketbol forması giydiği olayda resmi sitelerinin ana sayfasında 'takipçisiyiz' diye haber yaptıkları günleri hatırlasın. Herkes işine baksın" sözleriyle tepki verdi.
'Fener'in yerinde olsaydık'
"Şike davası sürecinde Fenerbahçe'nin yerinde Galatasaray olsaydı nasıl bir yol izlerdiniz?" sorusunu da yanıtlayan Adnan Öztürk, şu karşılığı verdi: "Bu sorunun cevabı net; Galatasaray'da 48 saat içinde yönetim görevden alınır, 1 hafta ya da 10 gün içinde yeni bir yönetim seçilir ve yeni yönetim de anında 1. lige giderdi. Galatasaray direkt kendi isteği ile 1. lige giderdi."






Hürriyet

0 yorum:

Yorum Gönder