10 Nisan 2012 Salı

Erdoğan Arıca hayatını kaybetti

Şarkıcı Soner Arıca'nın ağabeyi, aktör Kadir İnanır'ın yeğeni olan Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Erdoğan Arıca hayatını kaybetti.

 24 Temmuz 1954 doğumlu olan Erdoğan Arıca'nın, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Erdoğan Arıca kimdir?Ordu - Fatsa'da doğan Arıca, Malatyaspor, Orduspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Diyarbakırspor ve Sarıyer'de futbol oynadıktan sonra, Dardanelspor, Göztepe, Samsunspor, Gaziantepspor, Malatyaspor, Gençlerbirliği, Bursaspor, Samsunspor, Gençlerbirliği, Rizespor, Hacettepe ve Karşıyaka'da teknik direktörlük yapmıştı. Erdoğan Arıca, futbolculuk döneminde 1981-82 sezonunda Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve 5 sezon sarı lacivertli takımda top koşturmuştu. 

 

TAZİYE MESAJLARI
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
Milli Takımımızın eski futbolcularından Erdoğan Arıca vefat etti. 1954 doğumlu olan Erdoğan Arıca, 1977-86 yılları arasında A Milli Takım formasını 31 kez giydi. 1971 yılında futbola başlayan Arıca; Malatyaspor, Orduspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Diyarbakırspor ve Sarıyer formalarını giydi. 1993 yılında Ümit Milli Takım antrenörlüğü ile teknik direktörlüğe başlayan Erdoğan Arıca, çeşitli takımlarda
TWITTER'DA ERDOĞAN ARICA ÜZÜNTÜSÜ  
@Oguz_Altay: Erdoğan Arıca, mekanın cennet olsun.
@hamdialkan: Teknik direktör Erdoğan Arıca vefat etmiş...Allah rahmet eylesin.
@firatgunayer: Erdoğan Arıca'yı da kanserden kaybettik.. Mekanı cennet olsun.. İnsanlık şu illete bir çare bulamadı...
@_ertemsener: Erdoğan Arıca vefat etti Allah rahmet eylesin
@Muratozen1903: Erdoğan Arıca vefat etmiş. Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
@GencoBorann: Erdoğan Arıca :( mekanı cennet olsun.
@YunusEmreUA: Türk Futbolunun Acı Kaybı. Erdoğan Arıca, Mekânın Cennet Olsun.
@hakankiy: F.Bahçe ve G.Saray'ın unutulmaz sol beki Erdoğan Arıca ağabeyimiz hayatını kaybetmiş. Toprağı gül, mekanı cennet olur inşallah.
@arrogantehombre: Erdoğan Arıca da erken ayrıldı aramızdan. Futbol camiasında yeri ayrı olan, herkesin saygı duydugu şahsiyetlerden biriydi.
@totem_ozcan: Bütün spor dünyasının başı sağolsun, Erdoğan Arıca'yı kaybettik.
teknik direktörlük görevini üstlendi. Merhum Erdoğan Arıca'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. GALATASARAY
Galatasaray’da bir dönem forma giymiş eski milli futbolcularımızdan, ligimizde yer alan pek çok takımda teknik direktör olarak görev alıp Türk futboluna yaşamı boyunca hizmet eden Erdoğan Arıca'nın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.
FENERBAHÇE
971'de Malatyaspor ile adım attığı profesyonel futbol hayatında, en son 2010'da Karşıyaka teknik direktörü olarak görev yapan Sayın Erdoğan Arıca'nın ani vefat haberini üzüntüyle karşılamış bulunmaktayız. 1981-86 yılları arasında Fenerbahçemizin formasını da taşıyan eski milli oyuncuya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Türk Futbol Ailesi'ne başsağlığı dileriz.








Hürriyet

0 yorum:

Yorum Gönder