21 Nisan 2012 Cumartesi

George Clooney' sevgili dayanmıyor



Clooney'i sevgilisi  Stacy Kiebler ile ilişkisini bitirmek üzere..




   Hollywood'un en popüler bekarlarından biri hiç kuşkusuz George Clooney. 50 yaşındaki ünlü aktör Hollywood'un en etkili isimlerinden biri. Milyon dolarlık bir serveti olan ve çeşitli yardım çalışmalarında yer alan Clooney, her kadının rüyalarını süsleyen erkek profiline bire bir uyuyor. 

George Clooney, birbirinden güzel kadınlarla ilişki yaşasa da hiçbir zaman evlilik konusunda adım atmıyor, hatta birkaç yılın sonunda ilişkileri ayrılıkla sonuçlanıyor. Clooney, son sevgilisi, eski dövüşçü Stacy Keibler ile de ayrılmanın eşiğinde. Meksika'da son kez bir tatil yapacak olan çift, ilişkilerini sürdürüp sürdürmemeye bu tatil sonunda karar verecekmiş! 

MANKEN LİSA SNOWDONSinema dünyasında en tepeye tırmandığı yıllarda Clooney'nin İngiliz model ve televizyoncu Lisa Snowdon ile yaşadığı ilişki çok konuşulmuştu. 2000 yılında başlayan ilişkileri arada başkalarıyla görüşmelerine rağmen 5 yıl sürdü.

GARSON SEVGİLİ
Clooney'nin Las Vegas'ta partilerde garsonluk yapan Sarah Larson ile ilişki yaşaması günlerce gazetelerin manşetlerine taşınmıştı. 2007 yılında başlayan ilişkileri aynı yılın sonunda bitti.

İTALYAN TELEVİZYONCU
1978 doğumlu Elisabetta Canalis, ünlü bir televizyoncu. Clooney ve Canalis, 3 yıl süren bir ilişkinin ardından geçtiğimiz yıl ayrıldı.





Sabah

0 yorum:

Yorum Gönder