26 Nisan 2012 Perşembe

Real'de finale çıkamadı. İşte maçın özeti ve penaltılar.




Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Almanya’nın Bayern Münih takımı penaltılar sonunda Real Madrid’e üstünlük sağlayarak finalde İngiltere’nin Chelsea takımına rakip oldu.


6. dakikada Cristiano Ronaldo’nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Real Madrid, 14. dakikada yine Portekizli yıldızın golüyle 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. 27. dakikada kazanılan penaltıyı bu kez Bayern Münih’in Hollandalı oyuncusu Arjen Robben gole çevirdi ve farkı bire indirdi: 2-1. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca maçın normal süresi 2-1 sonuçlandı. Münih’te oynanan ilk maçı da Bayern Münih aynı sonuçla 2-1 kazandığı için uzatmalara geçildi. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince bu kez penaltılara gidildi.

Real Madrid, maçta takımının iki golünü atan Cristiano Ronaldo’nun yanısıra Kaka ve Ramos ile penaltıları atamayınca rakibine 3-1’lik üstünlük sağlayan Bayern Münih 4-3’lük skorla finale uzanan taraf oldu. Böylece Devler Ligi’nde Barcelona’nın ardından İspanya’nın diğer temsilcisi Real Madrid de elendi. Bayern Münih ile Chelsea arasındaki final maçı 19 Mayıs’ta Münih’te oynanacak.



İŞTE MAÇIN ÖZETİ!!

Get Adobe Flash player



VE PENALTILAR



Get Adobe Flash player






Milliyet

0 yorum:

Yorum Gönder