22 Nisan 2012 Pazar

Hilal Cebeci kiminle aşk yaşıyor



Hilal Cebeci'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilldi. Hatta Cebeci, geçtiğimiz günlderde 'Beşiktaş'a gelin gidiyorum' açıklamasını yapmıştı.

Beşiktaş futbol takımının başarılı futbolcusu İbrahim Toroman ve sunucu Ece Erken önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı'nda buluştu. İkilinin görüntülenmesi aşk iddialarını da beraberinde getirdi. Ancak Erken Twitter'da "Eğer ünlüyseniz, başka ünlü arkadaşınız 10 dakika masanıza oturursa, 1- 2 gazetede saçma açıklamalarla, imalı başlıklar yazılır. Buna da magazin denir" dedi.

Ancak kulislerde İbrahim Toroman'ın Ece Erken'le değil başka bir ünlüyle birlikte olduğu konuşuluyor. Bilindiği üzere ünlü şarkıcı Hilal Cebeci daha önce "Beşiktaş'a gelin gidiyorum" diye bir açıklama yapmıştı.

Hilal Cebeci'nin Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toroman'la birlikte olduğu iddia edilirken, ikilinin gözlerden uzak yerlerde buluştuğu öne sürülüyor.

İddiaya göre, Cebeci bir süredir Beşiktaşlı oyuncu İbrahim Toroman'la birlikte. Çok mutlu olduğu söylenen Cebeci'nin, Toroman ile gözden uzak bir ilişki yaşadığı öne sürülüyor.





Habertürk

0 yorum:

Yorum Gönder