25 Nisan 2012 Çarşamba

Tarkan'dan kafa karıştıran yanıt



Tarkan, Ortaköy'de karşılaştığı basın mensuplarının "Yanınızda ne zaman biri olacak?" sorusunu "Nereden biliyorsunuz benim tek olduğumu!" diye yanıtladı


Megastar Tarkan, önceki akşam ünlü müzisyen Garo Mafyan ile Ortaköy'de buluştu. Restorana girmeden önce görüntülenen Tarkan, bir gazetecinin "İyi akşamlar Tarkan Bey" demesine, "Hoşbulduk. O ne demekse!" yanıtını verdi. Megastar, Tayland ve Londra'da ev alacağı haberlerini, "Doğru değil. Hepsi yalan. Vallahi yalan, billahi yalan. Öyle bir şey yok" diyerek yalanladı. Tarkan, "Yeni albüm var mı?" sorusuna ise, "Yeni albüm seneye çıkıyor. Bu sene Ozan Çolakoğlu'nun albümü çıkıyor. Güzel albüm olacak" yanıtını verdi.

İŞİNİZ KOLAY DEĞİL

Ünlü sanatçı, şarkıcı Gülşen'in şarkılarını stüdyoda dört saat dinlediği haberlerini ise "Yok öyle bir şey. Nereden çıktı bu haberler?" diyerek yalanladı. Megastar, "Ajda Pekkan ile düet yapacak mısınız?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "O da doğru değil. Sizin de işiniz zor, yalanlarla uğraşıyorsunuz. Ajda'ya şarkı yaptığımız doğru. Sözleri ben yazdım, müziği Ozan Çolakoğlu yaptı." Tarkan, "Sezen Aksu ile düet olabilir mi?" sorusuna "Sezen'e cevap vermeyeyim. Sürpriz olsun" yanıtını verdi. Megastar, gazetecilerin "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusunu ise "Nereden biliyorsunuz tek olduğumu?" diye yanıtladı.






Sabah

0 yorum:

Yorum Gönder