21 Nisan 2012 Cumartesi

Burcu Kara Twitter'den son noktayı koydu.

Burcu Kara, eşi Buğra Gülsoy'dan ayrılacağı iddialarına twitter'dan yanıt verdi.





On ay önce evlenen ünlü oyuncular Burcu Kara ile Buğra Gülsoy boşanağı iddia edilmişti. Milliyet'te yer alan habere göre  geçen nisan ayında beraberlik yaşamaya başlayan ve 2 ay içinde nişanlanıp evlilik kararı alan Kara (32) ile Gülsoy’un (30) ayrılıkları da ani oldu.
Evlilikleri 10 ay süren çiften ayrılık sinyallerini ilk veren taraf Burcu Kara oldu.  Kara, twitter sayfasına 16 Nisan’da “Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi... “ yazdı.
Ardından da evli olduğu için kabul etmediği bilinen şehirdışı projelerine şimdi sıcak baktığını belirtti ve “Artık şehirdışı bir işte çalışmak istiyorum, kesin! İstanbul dışında çalışmanın vakti geldi. Çünkü, bana tatil gibi gelecek. Özlemek güzeldir” cümlelerini yazdı. 
EVLİLİĞİME GELİNCE... 
Noktayı koydu.
Bu haberin yayınlanmasının ardından Buğra Gülsoy sessizliğini korurken Burcu Kara ,  Twitter sayfasında ayrılık iddialarına  cevap verdi;
"Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi" o gün izlediğim ve çok beğendiğim bir tiyatro oyununun adı. Sonraki tweetimde de belirtiyorum, gidin izleyin diye. Tiyatrodan haberiniz yoksa, sonraki tweeti de okuyup haber yapın bari. İstanbul dışında çalışma isteğimde bir süredir var, çünkü şehir dışı işlerin büyüsüne inanırım. 'Eşinizi özlemeyecek misiniz 'diyenlere de, sonraki tweetimde "E özlemek güzeldir" deyip gülücük atmışım. Özlemeyi de hep sağlıklı bulurum çünkü. Evliliğime gelince de; bu konu buradan paylaşmayacak kadar mahrem ve bize özel birseydir. Bunca yıldır benim karakterim ve duruşum da ortadadır. Nokta."


POSTA

0 yorum:

Yorum Gönder