8 Nisan 2012 Pazar

Muğla'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kavşağa kontrolsüz giren ve otomobile çarpan motor sürücüsü hayatını kaybetti.
Kaza, gece saat 24.00 sularında Gaffar Okkan Caddesi'nde meydana geldi. Eray Karakoç'un(27) kullandığı 48 GZ 601 plakalı motosiklet, iddiaya göre Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ışıklı kavşağa kontrolsüz giriş yaptı. Motosiklet, Atatürk caddesi üzerinde seyreden Serdar Özkan'ın kullandığı 48 H 3591 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklette bulunan sürücü Eray Karakoç ve İlkay Kokun(26), 25 metre yolda sürüklendi.
112 istasyonunun yakın olması nedeniyle yaralılara hemen ilk müdahaleleri yapıldı. Ekipler, ağır yaralı olan ve bir süre kalbi duran İlkay Kokun için 20 dakika kalp masajı yaptı. Uzun süren uğraşların ardından yeniden hayata döndürülen Kokun, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisine devam edilen İlkay Kokun, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Bu arada motosikleti kullanan Eray Karakoç olay yerine gelen başka bir ambulans tarafından alınarak ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken otomobil sürücüsü Serdar Özkan, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
(CİHAN)

0 yorum:

Yorum Gönder